Как да стана обучител

1. Кликнете на бутона "Стани обучител" в горния десен ъгъл2. Изберете "Създай обучителски профил"3. Ако не сте влезли в профила си, ще видите това съобщение4. Допълнете вашия профилНеобходимо е да преминете през 6 стъпки:Стъпка 1: "Вашият профил"

Основните данни като имена, телефон, имейл адрес, потребителско име, се взимат от вашия профилДобавете снимка, като кликнете на бутона за редакцияПопълнете данните, с които ще се представитеСъгласете се с условията и натиснете бутон "Напред"

Стъпка 2: "За мен"

Въведете необходимите данни - част от тях ще са видими само за нашия екип - целта е да помогнат за по-лесното одобряване на профила Ви
След въвеждане на данните натиснете бутон "Напред"

Стъпка 3: "Издаване на фактура"

Тук отново полетата за имена, имейл адрес , телефонен номер са попълнени, но могат да бъдат и редактираниНеобходимо е да добавите дата на раждане, адрес, град и пощенски код (след избор на град, последният се попълва автоматично) и натиснете бутон "Напред"Стъпка 4: "Данни за изплащане на печалба"

Въведете IBAN на сметката и натиснете бутон "Напред"Стъпка 5 : "Самоличност"

Прикачете снимки на лична карта - лице и гръб, както и на доказателство за адресСтъпка 6: "Преглед"

Прегледайте информацията и при необходимост редактирайте. След това натиснете бутон "Завърши"5. Създайте първото си бучениеНеобходимо е да преминете през 4 стъпкиСтъпка 1 "Детайли за обучението"

Въведете необходимите данни и натиснете бутон "Напред"Стъпка 2 "График"

Задайте учебните часове, в които сте свободен/на и натиснете бутон "Напред"

Тук може да видите стъпките за добавяне на график https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-vyveda-grafik/Стъпка 3 "Цени и пакети"

Въведете цена за индивидуален урок и/или за един или повече пакета от уроци и натиснете бутон "Напред"Стъпка 4 "Преглед"

Тук може да видите как ще изглежда обучението и да редактирате при необходимост. Натиснете бутон "Създай" в долния десен ъгъл6. Изпрати за одобрение

7. Готово