ШКОЛО УРОЦИ – новости май 2022

През месец май акцентирахме върху създаване на лесна и удобна възможност за потребителите да възстановят сума от урок или да я преобразуват във ваучер, който да използват за друго обучение в платформата.


1. Връщане на сума от урок чрез ваучер

1.1 Възможно само от първо обучение, проведено при обучител за първи път. (Ако обучаемият е имал повече от един успешно проведени уроци- връщането на сумата не е възможно).

1.2 Ако потребителя избере опция ваучер/промокод- връща му се сумата на урока+ 5 лв, като този ваучер е валиден само за този конкретен потребител, в срок от 1 година.

1.3 Веднъж избрана такава опция- не може да бъде променяна. (Ако обучаемият избере ваучер и го използва за друг курс, с друг обучител за друго обучение и отново желае да си възстанови сумата- единствената опция ще бъде ваучер.)

1.4 Ако потребителят използва ваучера за друго обучение на по-ниска стойност- генерираме друг промокод за останалата сума

1.5 Обучаем получава промокод, в случай, когато е одобрил покана от обучител със специфична цена, но след това не е провел урока

2. Връщане на сума от първи проведен урок при обучител за първо обучение

-Ако обучаемият е закупил пакет- му се връща цялата сума

-Ако е закупил индивидуален урок- му се връща цялата сума

-Ако е закупил повече от един пакет за едно обучение- връща му се цялата сума, вкл. за индивидуалния урок. Ако е резервирал повече уроци- автоматично се отказват и обучителят получава известие, като причината за отказ е "Отказ поради недоволство от страна на обучаемия.”

2.1 Добавихме бутон “Върни покупка”, като се отваря прозорец с текст "Ако не сте удовлетворен/а от обучението и не желаете да продължите работа с този обучител, попълнете заявката, за да Ви възстановим заплатената сума."

2.2 Изпращаме имейл до обучаемите, когато сумата от обучението е възстановена по банкова сметка

3. Профил на обучител3.1 Добавихме допълнителна информация към профилите на обучителите3.2 "Резервирани обучения" включва одобрените резервации от обучителя и изпратените покани3.3 При създаване на ново обучение от обучител се добавя предварително дефиниран пакет от уроци
3.4 При посочване на категория на обучение  “Личностно развитите” се отбелязват целева аудитория: Предучилищни; 1-4 клас; 5-7 клас; 8-12 клас (тази категория комбинира 8-10 и 11-12); Възрастни

3.5 Изпраща се известие до обучител, когато не е оставил коментар след проведено обучение4. Други

4.1 Съобщенията се изпращат с “enter”, а за нов ред могат да се използват комбинациите- “ctrl+enter” и “shift+enter”

4.2 Изпращаме имейл до обучаем, при връщане на сума от обучение чрез ваучер и при оставаща разлика

4.3 Когато потребител иска да достъпи уроците от дневника, трябва да се съгласи със следните условия

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.