Използвайте безплатен електронен дневник, интегриран с АдминПро и НЕИСПУО

Апробация на ново училище

ЕЛЕКТРОНЕН ДНЕВНИК

След разговори с представители на МОН, след срещи със служители на АдминСофт, след десетки проведени дискусии с директори и учители, екипът на ШКОЛО ООД единодушно реши да отдаде напълно безплатно своя електронен дневник на българската образователна система.

Гарантираме, че дневникът ще остане достъпен и безплатен дотогава, до когато българските училища имат нужда от него.


  • Безплатен (само в България)

  • Правен в съответствие с Наредби №8 и №11

  • Интегриран с АдминПро/Л/М

  • Интегриран с НЕИСПУО и Office 365
Йордан Левордашки
Работи се елементарно. Дневникът е интуитивен и функционален, ръководството към него е прекрасно. И най-важното - през цялото време съществува увереността, че дори нещо да се обърка, екипът на Школо.бг ще реагира мигновено и професионално.
Йордан Левордашки
Зам. директор, 31 СУЧЕМ "Иван Вазов"
Асен Александров
Като директор имам възможност да се запозная и изпробвам много различни платформи. Освен, че сам видях преимуществата и възможностите на Школо.бг, получих и положително мнение и подкрепа и от моите учители.
Асен Александров
Директор, 51 СУ "Елисавета Багряна"
Радосвета Дракева
Добър софтуер. Отговаря на съвременните изисквания за работа с уеб-базирани платформи, интуитивен и удобен за потребителя.
Радосвета Дракева
Управител, АдминСофт ЕООД
Смиляна Димитрова
В дните, в които ученици са получили оценки или са отсъствали, работата ми с електронния дневник е в рамките на 5 до 10 минути. Системата за едновременно нанасяне на оценки по един и същи предмет улеснява и значително съкращава необходимото за попълване време.
Смиляна Димитрова
Начален учител, ЧОУ "Д-р Мария Монтесори"