Как да въведа разписание, ако имам дни с различен дневен режим

1. Изберете дневния режим на вашия клас

2. Коригирайте дните с различен дневен режим

Внимание: Изберете времетраенето на часа от падащото меню. Въведете точното време за началото на всеки час!

3. Натиснете "Запази и премини"

4. Готово!

 

16 коментара за “Как да въведа разписание, ако имам дни с различен дневен режим”

 1. Мога ли да добавя час за даден ден? Например от 4 да станат 5.

 2. Здравейте! При проверка в седмичното разписание на деня за моя предмет изтрих името на предмета и съответно и името на преподавателя. Остана бяло празно правоъгълниче. Опитвайки се да кача от тематичното разпределение темата ми изписва, че не съществува такъв предмет. Как да възстановя в седмичното разписание предмета за деня и часа ми?

  1. Здравейте, минете през редакция на седмичното разписание за конкретната седмица или се обърнете към системен администратор.
   Поздрави!

 3. Здравейте! Длъжността ми е логопед. През месец септември се прави диагностика, а в установен график се влиза през месец октомври до края на учебната година. Възможно ли е да имам различно разписание през месец септември? Благодаря!

  1. Здравейте,
   Да, възможно е. Разписанието зависи единствено от дневния режим, създаден от администратора.

 4. Здравейте,
  Искам да променя седмичното разписание само за 15-ти септември. Как да стане при положение, че искам да запазя разписанието от 16-ти септември до момента. Благодаря.

  1. Здравейте,
   При редакция избирате само 38-а седмица,т.е. само тя трябва да остане в синьо.
   Поздрави!

 5. Здравейте, имам следният казус: Как да въведа разписание, ако имам дни с различен дневен режим в една седмица – понеделник и вторник учениците ще учат до обяд (1-ва смяна), а четвъртък и петък следобяд (2-ра смяна)?

 6. Здравейте, може ли да коментирате казуса на г-жа Милена Ангелова от 29.01.2021 по-горе и да опишете стъпките, тъй като ще се налага да се прави в много училища на всеки две седмици през целия срок предвид ротациите на класовете, които се сменят в средата на седмицата, за да не се налага всеки колега да звъни на посочения телефон.
  Благодаря!

  1. Здравейте,
   Казусът на Милена Ангелова беше различен, тъй като касаеше разписание в два срока. Във вашия случай е необходимо да кликнете на редакция на съответното разписание. Посочвате дата от – до – ако от днес до другата сряда е необходио да смените дневния режим, ще посочите от 17.02 до 23.02. На следващата стъпка посочвате дневния режим – ако сега сте били смяна 1, посочвате смяна 2. Минавате през дните от седмицата без да правите корекции и запазвате.
   Поздрави!

 7. Здравейте!
  Как мога в седмичното разписание да отбележа неучебен ден? Например като патронен празник или неучебните дни, свързани с ДЗИ?

  1. Здравейте,
   в Администрация/Неучебни дни, натиснете бутона „Добави“, посочете Заглавие, Категория, Период и изберете за кои класове или за цялото училище се отнася.
   Ето и линк към ръководството: https://www.shkolo.bg/blog/neuchebni-dni/
   Поздрави!

 8. Здравейте, как да променя седмично разписание. Да сряда 1 смяна, а след това от 12 и 30 минути.

  1. Здравейте,
   с редакция на дневния режим в седмичното разписание (стъпка 3), след като сте посочили периода, в който искате да извършите промените и нанасяте корекции само в дните от сряда до петък.
   Ако след сряда е необходимо въвеждане на втора смяна до края на срока (не само за една конкретна седмица), ще трябва да редактирате разписанието и дневния режим два пъти – веднъж както Ви описах по- горе (само дните от сряда до петък в конкретната седмица) и втори път – периода от седмицата след корекциите до края на срока, като редактирате изцляо дневния режим.
   Ако Ви е необходимо съдействие, можете да се свържете с нас на телефон: 0999 996 995
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.