Как отпиша ученик от ЦДО

Това ръководство важи за администратори и класни ръководители!!!

1. Навигирайте до "мой клас"

2. Изберете таб "ученици"

3. Кликнете на бутон "отпиши"

4. Маркирайте радио бутона и запазете

5. Изберете ученик и впишете дата на напускане

6. Запазете

7. Готово!

4 коментара за “Как отпиша ученик от ЦДО”

 1. Здравейте, трябва да добавя нов ученик в една от групите за ЦДО. В секцията ученици на съответната група пълвиябутон е Добави и изисква повторно въвеждане на съответния ученик. Не виждам опцията да посоча клас, филтрирам името на ученика и поставя тикче, за да го прибавя към групата.

  1. Здравейте, ръководството, което сте гледала, вече не е актулано – ще го редактираме. Ако сте класен ръководител, е необходимо ръчно да впишете данните за ученика – имена, егн, дата на записвне и т.н. Ако сте администратор, можете да кликнете на името на съответния ученик и чрез редакция на профила му, да добавите в роля паралелката ЦДО.
   Поздрави!

 2. Здравейте, необходимо ми е да отпиша ученик от група ЦДО, но бутона, който сте описали, че се намира в таб „ученици“ – „отпиши“ липсва, всъщност там липсват всчики дадени от вас бутони и за добавяне на ученик, а и това ще ми е необходимо. През изминалата учебна година също отписвах ученик, но нямах проблем.

  1. Здравейте, необходимо е системният администратор в училището да Ви направи класен на ЦДО паралелката и всички бутони ще се появят.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.