Как да скрия статистики и класации

Ако не желаете да следите статистиките и класациите за вашето дете, може да ги скриете, следвайки следните стъпки.1. Отидете във вашия профил2. Изберете "Системни настройки"3. Изберете дали желаете да виждате статистиките4. Натиснете бутон "Запази"

11 коментара за “Как да скрия статистики и класации”

 1. Страхотно приложение!
  Уникална работа на всички участвали в създаването на този software. Поздравления!

 2. Здравейте! Опитах се да регистрирам и второто си дете, което е в същото училище, но ми даде грешка, че не мога да бъда с една и съща роля на родител. Въпросът ми е успях ли да се регистрирам като родител на първото си дете Виктория тъй като не стигнах до последния екран за потвърждение от училището?

  1. Здравейте,

   Не Ви намирам в нашата база данни с този имейл адрес. Моля, кажете къде сте регистриран и какво точно искате да разберете за оценките на Ангелина.
   Поздрави!

 3. Здравейте, синът ми учи в 8 клас в 51 училище в София. Той е за първа година там и в профила ми няма въобще статистика. Когато сменя ролята си в се върна в старото му училище там фигурира статистиката! Може ли да ми кажете защо в настоящото училище няма такава?

  1. Здравейте,
   По молба на училищното настоятелство статистиките в 51-во училище са спрени.
   Поздрави!

  1. Здравейте, поради огромния брой оценки, внесени в края на първия срок,
   статистиките не са актуални. В момента периодът за актуализация е възможно да достигне 2-3 седмици.
   Поздрави!

 4. Здравейте,
  Искам да виждам статистика само за оценките за втория срок. Към момента за средна оценка системата взема и всички оценки от първия срок (текущи и срочни) плюс прогнозните годишни. Това е безмислено, а и изкривява резултата. Как да гледам статистика само за втория срок и да изключа вече ненужните оценки от първия? Става въпрос за статистика, при която успеха на детето се вижда съпоставимо с успеха за предмента на класа и на училището.Благодаря Ви.

  1. Здравейте, няма опция за филтриране на статистики по срокове. В тях влизат всички нанесени оценки, тъй като резултатите се калкулират на база годишен успех.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.