Как да изтрия регистрацията си

Внимание: тази операция ще изтрие въведеният от вас имейл, потребителско име и парола и ще деактивира профила ви.

Данни, които се изискват по НАРЕДБА № 4 от 16.04.2003 г. за документите за системата на народната просвета и се вписват в дневниците и училищната документация, ще продължат да се съхраняват в законово определения срок.

1. Навигирайте до настройките на профила си

Кликнете върху фамилното си име:

2. Изберете секция "Данни"

3. Натиснете бутона за изтриване

4. Потвърдете операцията

5. Сесията ви е преустановена и данните са изтрити

2 коментара за “Как да изтрия регистрацията си”

  1. Здравейте как мога да изтрия правото си на достъп до профила на сина ми, който вече е завършил и да не виждам неговите статистики, оценки и т.н.?

    1. Здравейте, няма такава възможност. Ако използвате профила си за други роли, когато преминете в новата учебна година, няма да получавате известия за отминалата.
      Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.