Как да редактирам тест

1. От меню Тестове, изберете "Мои тестове"

Кликнете върху името на теста, който желаете да редактирате.

2. Натиснете бутон "Редактирай"

3. Направете нужните корекции

Редактирайте основните данни, въпросите или опциите за покани.

4. Когато сте готови, натиснете "Запази"

5. Това е 🙂

21 коментара за “Как да редактирам тест”

  1. Можете, но само ако тестът все още не е бил попълван. В бъдеще ще разработим възможност да изтривате и тестове, които са били вече попълнени от ученици.

   1. Възможно ли е да се предвиди в платформата да се добавят тестове от други платформи, това доста би олеснило работата на учителите

 1. Искам да използвам платформата за тестове, но не разбрах как ученикът ще има достъп до теста? Прочетох указанията, но не намерих това. Ако е възможно да ми поясните или да ме упътите в коя част на ръководството за учители да го намеря! Благодаря.

 2. Здравейте,
  Бих искал да попитам тестът какви възможности има, за да се възпрепятства преписване? Например като функцията на Google Forms за заключване на екрана, докато се прави тестът, или нещо подобно?
  Благодаря много и успешен ден!

  1. Здравейте!
   Макар и с известно закъснение да ви отговорим. За момента няма подобна възможност. Потребител, който решава тест може да ползва функционалностите на браузъра и да търси информация.
   Благодаря и аз от името на екипа за обратната връзка! При разработването на модул „Тестове“ ще имаме предвид предложениео ви.

 3. Как да достъпя до платформата за тестове и учебни материали?

  1. Здравейте,вашето училище не е заплатило за тези модули.
   Поздрави!

  1. Здравейте,
   Необходимо е теста да е изпитен, а не упражнителен. След като въведете тази опция, ще можете да зададете и период за решаването му.
   Поздрави!

 4. Как мога да открия мой тест, който не успях да изпратя до поканените от мен ученици?

  1. Здравейте! Отидете в Тестове -> Мои тестове. За всеки случай, натиснете бутон „Изчисти“, който се намеира вдясно.

  2. Здравейте,как мога да възстановя изтрит тест,заедно с резултатите на учениците?

 5. Здравейте, искам да попитам защо ми се разместват картинките при създаден тест. Аз ги въвеждам при един въпрос, а те се появяват и в друг?

  1. Здравейте,
   Моля, посочете теста, за да проверим.
   Поздрави!

 6. Здравейте! Имам въпрос: не успях да въведа ръчно резултати в един тест ,натиснах запази.Мога ли да вляза и отново и как,за да го дооценя ръчно?

 7. Здравейте,
  Реших да редактирам стари тестове за да ги ползвам пак. Но,…при мен не се появява бутон „РЕДАКТИРАЙ“.
  На негово място имам бутон“ДОБАВИ ПОКАНИ“, което си е вид редакция, но така не мога да редактирам Основни данни, Въпроси… всичко останало… Колегит ми могат да редактират, значи не е въпрос на такси…

  1. Здравейте, ако не виждате бутн „Редактирай“ в по-стар Ваш тест, означава, че при създаването му сте отбелязали „Не“ на опцията за повторно изпълнение. Можете да дублирате теста и ще имате възможност да го редактирате.
   Поздрави!

 8. Здравейте,
  при мен това ръководство е невалидно. В меню „Мои тестове“ , пред името на теста няма зелено бутонче с плюс в него. Когато кликна върху теста, липсва бутонът „Редактирай“.
  Налага ми се да редактирам, защото учениците (в приложението) виждат всички тестове в училището, а не само тези, които ги касаят. Не могат да се ориентират кой от всички е за тях.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.