Как да въведа ученическа подкрепа

1. Отидете в "Дневник" и изберете класа, в който е ученикът

2. Изберете секция "Подкрепа"

3. Кликнете върху "Добави"

4. Въведете основните данни

*задължително поле

5. Изберете екипа, който ще работи с ученика или учениците

6. Добавете дейност/и и кликнете върху "Запази"

7. Подкрепата е добавена успешно

10 коментара за “Как да въведа ученическа подкрепа”

 1. Здравейте! На длъжност логопед съм. При добавяне на ученическа подкрепа на конкретен ученик освен всички данни, които сте описали горе излиза и конкретна дата и час, които са задължителни. При отбелязването им ученикът заема конкретен час и ден в седмичното ми разписание. С конкретните ученици се работи повече от веднъж обикновено. Това означава ли, че трябва да се въвежда за всеки час тази конкретна подкрепа или това е при еднократно консултиране? Ако с ученика се работи в конкретен час в седмицата няма ли друг начин за отбелязване и какъв е той? Благодаря!

 2. Какво да направя да ми излиза дата на въвеждане която е по напред в месеца. Тоест искам в графата на колоната „Въведена на“ да пише примерно 5.10, а не датата на която в момента въвеждам Допълнителна подкрепа(напр. 15.10)

  1. Здравейте, във „Въведена на“ излиза именно тази информация – дата и час, в които изпълнявате конкретното действие. В самата подкрепа можете да въведете задна дата на проведена консултация, но не и консултация, която предстои да се проведе. Ако искате да имате въведени консултации за прериод, напред във времето, които след това само да маркирате като „Взети“, можете да си въведете седмично разписание.
   Поздрави!

 3. Здравейте, имам ученик, който се нуждае от обща подкрепа по 4 предмета, по които преподават съответно различни учители. Всеки учител ли трябва да въведе в меню ,,подкрепа“ своя график за подкрепа на ученика или класният ръководител въвежда график за всичките предмети?

  1. Здравейте и двете възможности имат един и същи резултат. Направете го по ваша преценка.
   Поздрави!

 4. Здравейте, всички учители ли вписват консултации в раздел „Подкрепа“ или само класните ръководители?

  1. Здравейте, всички учители, които провеждат допълнителна подкрепа с ученици могат да я въвеждат.
   Поздрави!

 5. Здравейте! В този раздел въвеждат ли се периодичните консултации-2 ч. седм. за ученици, които не са на подкрепа или само за ученици на обща и доп. подкрепа? Благодаря!

  1. Здравейте, в раздел „Подкрепа“ в дневника на класа, можете да въвеждате допълнителни консултации с ученици, които не са на подкрепа.
   За учениците, които са на обща и допълнителна подкрепа е необходимо да създадете дневник за подкрепа: https://www.shkolo.bg/blog/dnevnik-podkrepa/
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.