4500 видео урока на Кан Академия в ШКОЛО

Близо 4500 видео урока от Кан Академия са вече достъпни в модул "Учебни материали" на платформата Школо. Уроците са от предметите математика, химия, физика, астрономия, биология, здравно образование, философия, музика, история.

Най-лесно може да ги откриете като във филтър "Източник" посочите "Кан Академия".

Видео урокът може да бъде изгледан директно в платформата ШКОЛО.

От линка под урока можете да отидете на самата Кан Академия платформа и да направите упражнения към урока.Повече за Кан Академия

Кан Академия е най-мащабната безплатна онлайн платформа за учене в света. Създадена през 2006 г. и към момента се превежда на около 60 езика, като оригиналната версия е на английски език. Кан предлага качествено образователно съдържание на световно ниво, ползвано от над 90 млн. потребители глобално и от десетки хиляди вече и в България. 

Сайтът и мобилното приложение на Кан Академия разполагат с над 10 000 видео урока и 100 000 интерактивни упражнения. Те са вградени в учебна социална мрежа, като учителите могат да направляват и проследяват напредъка на всеки ученик поотделно и на целия клас. За родителите има аналогични инструменти. Уроците обхващат най-вече учебните предмети от 1-ви до 12-и клас, подготвителни модули от университетското образование и множество уроци от общокултурен характер. 

Кан Академия се локализира на български от Сдружение "Образование без раници".

3 коментара за “4500 видео урока на Кан Академия в ШКОЛО”

  1. Благодарим на Кан Академия! Помощта им в този момент е наистина безценна!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.