Как да маркирам тема като взета

ВНИМАНИЕ: За да може да маркирате тема като взета е нужно да има въведено седмично разписание.

 

 1. Навигирайте до избран клас
 2. Изберете секция "Теми"
 3. Натиснете върху темата, която желаете да маркирате като взета
 4. Натиснете бутон "Маркирай като взета
 5. Изберете дата и час и натиснете "Запази

14 коментара за “Как да маркирам тема като взета”

 1. Когато сливам 2 теми от разпределението и ги взимам за 1 час , мога ли да ги отбележа и двете като взети и как да направя това

  1. Здравейте, можете да маркирате колкото искате теми за един час. През „Моят час“ можете да ги въвеждате ръчно, или да изберете от вече качено разпределение.
   Поздрави!

 2. Как трябва да се маркират теми за месец септември 2020г,при условие че сега се въвежда ел.дневник в училище и закъсняхме с въвеждането на темите.Благодаря предварително!

  1. Здравейте,
   През менюто моят час можете да посочите датата и часа, когато се е провело дадено занятие, кликвайки на календара в горния десен ъгъл.
   Поздрави!

  2. Здравейте! Пропуснала съм да преструктурирам материал. Темите са взети през м.април, но не мога да посоча дата от предходния месец.Как да редактирам?

   1. Здравейте, за да редактирате взети теми в предходен месец, отидете в „Мой клас“или ако не сте класен, иберете паралелката, в която преподавате, отидете на „Тематични разпределения“, изберете тематичното разпределение, в което ще извършвате корекциите, натиснете върху конкретната тема и изберете „Редактирай“.
    По този начин можете да промените името на темата или да я отмаркирате като взето, като превключите бутона „Взета тема“ на „НЕ“.
    Поздрави!

 3. Здравейте!
  В продължение на две седмици замествах отсъстващ учител. За първия ден на заместването ми не мога да нанеса учебен материал, за всички останали дни – съм нанесъл. Изписва ми – периодът на нанасяне е изтекъл. Каква е причината и как мога да нанеса материал за съответния ден на заместване?

  1. Здравейте,
   Помолете администратор в училището да удължи срока, в който заместниците имат достъп до паралелките. Това става от администрация-училище-настройки.
   Поздрави!

 4. При допусната грешка и въведена една и съща дата на взети различни теми, как мога да коригирам?

  1. Здравейте,
   Единственият вариант е да отмаркирате часа като взет през менюто „Моят час“.
   Поздрави!

 5. Активирахме електронен дневник от втори срок. Сега, при влизане в профила, винаги ми пада прозорец със списък на невзетите часове от първи срок. Какво да направя, за да не се налага всеки път да потвърждавам, че съм запознат?

  1. Здравейте,
   Помолете администратора в училището да промени тази настройка от администрация – училище – настройки.
   Поздрави!

  1. Здравейте, необходимо е да Ви добавят като учител към ИФО паралелка, за да можете да маркирате теми като взети. Самото отбелязване на часа като взет се прави както и за обикновените и ЦДО паралелки.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.