Как да добавя Школо към началния екран на мобилното си устройство (Chrome)

ВНИМАНИЕ: Това ръководство важи за мобилни устройства (смартфони, таблети), които ползват Андроид операционна система и Chrome браузър.

За Firefox вижте това ръководство.
За Opera вижте това ръководство.
За Samsung вижте това ръководство.

 

1. Посетете app.shkolo.bg през вашето мобилно устройство

 

2. Натиснете трите точки "..." горе вдясно

 

3. Изберете "Добави към началния екран"

 

4. Въведете име на приложението

 

5. Готово!

Уеб апликацията на ШКОЛО за ваше удобство вече е на вашия начален екран. Сега може да влизате в Школо с един клик.

 

22 коментара за “Как да добавя Школо към началния екран на мобилното си устройство (Chrome)”

 1. Още от септември месец изтеглех школо на телефона си, но преди няколко дни иконата на школо изчезна от дисплея. Пак мога да влизам в школо чрезиконата на Chome, така че не е чак такъв проблем, а въпрос на интерес как да върна иконата на школо на дисплея?

  1. Най-вероятно самата иконка е преместена/изтрита и вероятно самото приложение е деинсталирано. Моля, проверете в настройките на телефона, в раздела за приложения, дали Школо е налично.
   Ако да -деинсталирайте го и го инсталирайте наново. Ако не – отново инсталирайте.

 2. Здравейте,
  Бих искала да знам как мога да прикача файлове през мобилното приложение? Разгледах го подробно, но не видях такава възможност. Когато изпратя файлове през shkolo.bg те ми излизат в дискусиите в мобилното приложение, но не мога да пращам през него, а би било доста по – удобно.

  1. Здравейте, за момента няма опция за прикачване на файлове през мобилното приложение.
   Поздрави!

 3. Здавейте, искам да попитам защо когато в дискусия има линк или файл за изтегляне щом кликна върху тях се затваря приложението ? Използвам таблет Престижио.

  1. Здравейте, благодарим ви за сигнала! Колегите от техническия отдел ще проверят случая.

 4. Здравейте, защо виртуалната стая не се отваря през таблет, а през телефон може. И на двете устройства е налично приложението JItsi?
  Може ли инструкции?

 5. Добър ден. Ползвам мобилно устройство iPhone и не мога да добавя Школо на началния екран. Моля за указания как да го направя.
  Благодаря предварително!

  1. Здравейте, приложението не може да бъде свалено от друго място. Бихте могли да достигате профила си през браузъра на мобилното устройство.
   Поздрави!

 6. Здравейте, искам да попитам нещо тъй ,като имам 2 ученика. В платформата,когато я заредя на компютър мога спокойно от „роля“ да сменям профилите на децатаи да гледам това ,което ме интересува и за двамата. От приложението на тел.обаче не е така.Там,за да видя едното дете,трябва да излеза от Школото и отново да се логна и чак тогава да избера това дете.Ако искам да видя другото-пак трябва да излеза, пак да се логна и тогава да го избера.Възможно ли е да ги избирам без да се налага постоянно да се логвам? Благодаря!

  1. Здравейте, за да сменяте децата в мобилното приложение, натиснете върху „Още…“ в долния, десен ъгъл и натиснете „Училище“. От там избирате училището, в което искате да гледате ученическия профил.
   Поздрави!

 7. Здравейте! Имам проблем със запазването на новите съобщения в „Дискусии“. Като вляза през мобилното приложение, ми излизат само старите съобщения. Новите ги виждам само като вляза в акаунта през браузъра. Вече няколко пъти пробвах да деинсталирам и инсталирам наново мобилното приложение. Проблемът се оправяше само за ден-два и след това пак спират да ми излизат новите съобщения в приложението.

  1. Здравейте, не беше открит проблем в платформата. Опитайте да излизате от профила си в мобилното приложение с „Изход“, за да се обновят данните.
   Поздрави!

 8. Здравейте,искам да получавам съобщения на телефона си,когато има нещо отбелязано в профила на детето.Как да го задам

  1. Здравейте, инсталирайте си мобилното приложение на Школо и влезте в профила си през него.
   Поздрави!

 9. Здравейте, как мога да получавам известия от школо имам го инсталирано на телефона, но не получавам известия?

  1. Здравейте, има разлика между добавяне на Школо на началния екран и сваляне на приложението.
   За да получавате нотификации, е необходимо да изтеглите приложението от Google Play App Store и да се впишете в профила си.
   Поздрави!

 10. Защо няма възможност вече възможност за добавяне към началния екран? Там стои „инсталиране на приложението“, а има разлики във функциалнистта.

  1. Здравейте,
   ако правилно се ориентирам, сте открил от къде Школо може да се прибави към начален екран – в Google Chrome, с опцията Install SHKOLO.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.