Как да редактирам профил на родител

ВНИМАНИЕ: Достъп до тази функционалност имат само класните ръководители и училищните администратори.1. Отидете в Дневник - Ученици2. Натиснете върху името на родителя3. Натиснете бутон "Редактирай"4. Направете нужните промени

Може да промените както "Основни данни" за родителя, така и в секция "Роля" може да отбележите, че е родител на друго дете.5. Натиснете бутон "Запази"

33 коментара за “Как да редактирам профил на родител”

 1. Как мога да изтрия профил на родител? Аз съм класен ръководител. Въведох им данните на родители, но на две деца майките са се регистрирали с други данни и ми излизат друг профил. Как да изтрия първите създадени от мен, за да направя техните профили основни?

  1. Здравейте,
   Само системните администратори могат да трият профили.
   Поздрави!

 2. В моя профил се е записала рождената дата на детето ми като моя.Как мога да променя това и изобщо мога ли?

  1. Здравейте,
   Да, можете. Премахнах грешната дата от профила ви. Необходимо е да кликнете на фамилията си в горния десен ъгъл и да изберете опцията „редактирай“. След това може да въведете правилната дата.
   Поздрави!

  1. Здравейте, моля да се обадите на 0999 996 995, от 09:00 до 18:00, за да Ви съдеъстваме за желаната редакция.
   Поздрави!

  2. Здравейте, на родител излиза името на сина ми. Получих забележка, трябва също да добавя адрес и рожденна дата, освен корекция на имената. Как мога да ги редактирам? Мисля, че нямам разширен достъп за това.
   Благодаря!

   1. Здравейте, натиснете на фотоапарата с фаминло име в горния, десен ъгъл на екрана. Ако там фигурират имената на сина Ви, значи сте достъпили ученическия профил. Излезте с озход от профила и достъпете с Вашите данни за вход.
    Поздрави!

 3. Здравейте! Не мога да въведа телефонен номер на родител! Изписва ми потребител с този номер съществува в това училище!

  1. Здравейте, вероятно телефонният номер е въведен в профил на ученик. Можете да го изтриете от там и да го въведете при родителя.
   Поздрави!

 4. здравейте добавих двама родители но искам да изтрия/премахна единия как да го направя?

  1. Здравейте, отидете в Администрация/Потребители, изпишете името на родителя, който искате да премахнете и го изтрийте с бутона в десния ъгъл на екрана (червен хикс).
   Поздрави!

 5. Здравейте! Преди няколко дни се регистрирах в системата. Зададох Пол Жена, но имаше някакво забавяне и бъгване на системата и когато профила ми беше активен, се появява Пол Мъж. Как мога да го поправя? Благодаря предварително!

 6. Здравейте, на рождена дата в профила ми на родител излиза датата на раждане на сина ми. Може ли да се премахне и да я добавя отново правилна?

  1. Здравейте, рожденната дата е премахната от профила Ви. За да я добавите отново е необходимо да редактирате основните си данни –> влезте в профила си през уеб, натиснете върху фотоапарата с фамилното Ви име в горния, десен ъгъл и изберете бутона „Редактирай“.
   Поздрави!

 7. Здравейте, при опит да сменя училището и в ролята на родител излиза, че вече съществува такава регистрация. В същото време синът ми излиза с профил в предходното училище. Благодаря за съдействието!

  1. Здравейте, моля да се обадите на тел. 0999 996 995, за да уточним някои подробности, защото Ви виждам като родител в училище, в което синът Ви е отписан.
   Поздрави!

 8. Здравейте,не ми дава да си редактирам фамилия понеже е сменена след сключен брак!

  1. Здравейте, редактирах фамилното Ви име в профила.
   Поздрави!

 9. Здравейте,
  Като родител мога ли да си добавя презимето или не?
  Поздрави!

  1. Здравейте, можете да добавите презимето си с редакция на профила. За целта натиснете върху фотоапарата с фамилното Ви име, в горния десен ъгъл на екрана, натиснете „Редактирай“, добавете презиме и запазете.
   Поздрави!

 10. Здравейте, как мога да добавя в профила на сина ми и неговия баща, за да има достъп и той до информацията в Школо. Има ли такава опция?
  Благодаря,
  Анна Генова

 11. Здравейте, как да изтрия повтарящ се профил на родител – името на родителя се повтаря 3 пъти в дневника. Как да направя така, че да остане само един път? Благодаря!

  1. Здравейте, отидете в Администрация/Потребители и използвайте бутона „Обедини потребители“. Въведете името на родителя и обединете.
   Поздрави!

 12. Здравейте,как мога да допълня информация в родителския си профил?

  1. Здравейте,
   разгледайте това ръководство – https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-smenya-moyat-mail/. Тук става въпрос за смяна на имейл, но други данни може да редактирате от същото меню – Основни данни -> Редактирай.
   Поздрави!

 13. Здравейте,
  Може ли учители от старото училище да виждат оценките на детето ми в новото училище?

  1. Здравейте,
   в системата на Школо учителите виждат данни само от училището, в което са регистрирани, за учениците, на които преподават.
   Поздрави!

 14. Здравейте!
  Полето за бащино име на профила ми не е активно и не мога да го добавя. Как мога да добавя данни за Личния лекар на сина ми?
  Благодаря!

  1. Здравейте,
   след като веднъж профилът е създаден, част от полетата са заключени за редакция. Ако е необходимо да добавите бащино име в профила си, може да помолите класен ръководител да отбележи тази редакция. Данни за личен лекар в ученическите профили се попълват от училището.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.