Имам регистрация в едно училище, но сега преподавам в друго

ФАКТИЧЕСКА ПОСТАНОВКА:
Имате регистрация в Училище №1 (без значение дали като родител, учител или нещо друго). А сега се налага да достъпите Училище №2 .

Ако и двете училища ползват Образец №1 и данните в него са били коректно въведени, то вие не би трябвало да правите нищо. В този случай системата автоматично би трябвало да ви даде достъп до новото училище и да ви се появи бутон "Роля" горе вляво. В случай, че автоматичното разпознаване не се е случило и нямате бутон "Роля" горе вляво, тогава пак има решение на вашия казус.

Просто пратете заявка за достъп до новото училище, следвайките следните инструкции.1. Отидете на вашия профил2. Изберете "Права на достъп"3. Натиснете "Заяви достъп"4. Попълнете данните за новата роля

Изберете училище, роля "Учител" и въведете вашата дата на раждане.5. Натиснете бутон "Прати заявка за достъп"

Готово! Сега трябва да изчакате администраторът на новото училище да одобри вашата заявка.

11 коментара за “Имам регистрация в едно училище, но сега преподавам в друго”

 1. как мога профила да го преместя на друг емаил.Като се регистрирам как да запазя акалнта

 2. Здравейте,

  синиът ми Джованни Сеттебре има регистрация в НУКК, от тази година се премести в ПГ Ломносов, НО КЪМ ДНЕШНА ДАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ФИГУРИРА В СТАРОТО СИ УЧИЛИЩЕ И АЗ НЕМОГА ДА ПРОЛЕДЯВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ МУ МОЛЯ ДА МИ СЪДЕЙСТВАТЕ.

 3. Защо не мога да премина от родител към роля учител? След като изпратя заявка за достъп ми изпраща съобщение вече имате регистрация.Искам да се регистрирам като учител в друго училище, не в това , в което съм регистрирана като родител.

 4. Здравейте, при опит да заявя право на достъп в друго училище получавам съобщение: “ Този потребител не съществува или е вече регистриран“ . От бутона роля не ми се появява другото училище, но се появява информация , че имам регистрация и в друго училище.

  1. Здравейте,
   Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни. Това става след 1.09, но има и училища,
   които се бавят до Октомври. След като се уверите, че са го направили, минете през стъпките отново.
   Поздрави!

 5. Здравейте,
  Дъщеря ми учи в училище No1, в което от миналата година съм регистрирана като родител, аз съм учител в училище No2, което от тази година работи с Shkolo. Следвайки стъпките, заявих достъп за училище No2, в което работя. Попълних необходимата информация и изпратих заявката за достъп. След като получих одобрение, изчезна достъпът ми да училището на дъщеря ми. В заглавната лента няма бутон „Роля“, от който да превключвам профилите.

   1. Дъщеря ми учи в ППМГ „Нанчо Попович“ – гр. Шумен, а аз работя в СУ „Ч. Храбър“ – гр. В. Преслав.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.