Как да превключвам между няколко училища

ВНИМАНИЕ: Бутонът за смяна на потребителски профил се показва само на потребители, които имат поне 2 профила в системата (обикновено това са родители, чиито деца учат в различни училища и те имат по един профил за всяко училище).

1. Натиснете бутон "Роля"

2. Изберете профила, който желаете да ползвате

3. Вече работите от другия профил

97 коментара за “Как да превключвам между няколко училища”

 1. Дъщеря ми Нелина Кирилова Петрова учи в училище Атанас Буров как да я добавя

  1. Здравейте, ПГСУАУ „Атанас Буров“ все още не са клиент на ШКОЛО. Поради тази причина няма как да видите бележника на дъщеря си.

   1. Здравейте.Направих регистрация и за друго дете в друго училище ,но все още не го виждам.Може ли да ми съдействате.

    1. Виждам, че вече всичко е наред. Класния ръководител трябва първо да одобри направената заявка. Поздрави!

  2. Здравейте,подадох заявка за новото училище на детето ми,но госпожата я е отхвърлила по погрешка.Като се опитам да заявя отново права за достъп,ми дава грешка,че вече съм правила такава заявка.Какво трябва да направя ?

   1. Доколкото виждам сте успяли да получите достъп и до второто училище.

 2. Как да изтрия профила за предното училище на дъщеря ми?

  1. Към момента няма възможност за изтриване на профили. Данните се пазят за 5 години. По този начин ще може да преглеждате стари данни за вашето дете, дори и ако смени няколко пъти своето училище.

 3. Здравейте,
  Мога ли да добавя второто ми дете в друго училище във вече съществуващия ми профил?

 4. здравейте
  имам две деца в едно и също училище, но в различни класове. Като вляза на сайта виждам дневника само на едното. Как да добавя и на другото
  благодаря

  1. Здравейте!
   Моля, обадете ни се на 0999 996 995, за да ни дадете повече информация и да ви съдействаме.

 5. Здравейте,
  От тази година детето ми е преместено в ново училище. В ръководството пише, че трябва да избера бутона „Роля“, за да го сменя, но този бутон липсва…

  1. Здравейте!
   Първо, новото училище е нужно да е обновило базата си данни за новата учебна година и при коректно въвеждане
   ще получите достъп до профила на детето ви автоматично. Можете също така и да заявите достъп чрез платформата, ето тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/

   След това администратора в училището или класния ръководител, трябва да одобри заявката. Ако това не се случи през настоящата седмица, моля обадете ни се на 0999 996 995.
   Поздрави!

 6. Здравейте, имам профил тук, дъщеря ми смени училището, но в профила виждам само старото училище. Новото училище е испанската гимназия Мигел де Сервантес в София. Опитах да звънна на посочения от вас телефон, но няма връзка.

  1. Здравейте!
   Ако все още не сте успели да се свържете с нас и не сте добавили новото училище, можете да използвате бутона „Заяви достъп“, който вече е активен. Тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/

 7. Здравейте! Не знам въпросът ми дали е за тук!? Искам да попитам преди няколко дни смених работата (започнах работа в друго училище), в профила ми излиза все още старата месторабота. Мога ли аз да го променя или това е работа на админидтратора на новата ми месторабота.

  1. Здравейте! След като въведат данните ви в новото училище (име, фамилия и телефон отразени в профила ви), би трябвало да можете да виждате новата месторабота. При някакви затруднения,
   обадете ни се на 0999 996 995 или 0999 969 995, за да ви съдействаме.

 8. Моля, за Вашето съдействие.
  Синът ми е гимназист от тази учебна година в СУ „Патриарх Евтимий“ – гр.Пловдив, а аз вече имам профил за по- голямата ми дъщеря която е 10 клас в ЕГ „Пловдив“, как да го добавя в профила си?

 9. Искам да пусна втора заявка за достъп до 133 СУ А. С. Пушкин в София, но не го намирам в падащото меню.

  1. Здравейте!
   Все още не работим със 133 СУ, затова не го откривате там.
   Да се надяваме, че скоро ще започнем да си партнираме и с тях.

 10. Здравейте,
  имате ли информация кога 22 Су Г.С. Раковски, София, ще бъде част от вашия сайт

  1. Здравейте! Не бихме могли да ви отговорим – това е решение на ръководството на училището. Ние бихме се радвали да си партнираме и с тях.
   Поздрави!

 11. Здравейте детето ми Моника Илиева Валериева учи в 127 СУ аз имам регистрация в школо на детето ми Ева Валериева тя учи в 81 СУ и сега как да регистрирам и Моника която е в др училище

  1. Добавихме ви като родители на Моника. Вече би трябвало да имате достъп и до нейния дневник.

 12. Здравейте, като родител на ученичка от НПМГ се опитах да се регистрирам, но тъй като работя в друго училище, през 2017г. съм направила регистрация, за да разгледам демо версията и сега нямам достъп до сайта като родител. След въвеждане на име и парола се отваря екран с 2017г. и данните на училището, в което работя. Няма меню за избор на роля и не знам как да продължа.

 13. Здравейте! През мобилното приложение не мога да превключа между две училища. Виждам училищата, но не се отварят. Мобилното ми приложение е за IOS.

  1. Здравейте!
   Колегите от Техническия екип ще разгледат случая.
   Поздрави!

 14. сина Ми си смени училището, как да се регистрирам в другото училище?

 15. Здравейте, ученичка съм и искам да добавя профил за новото ми училище, но не знам как.

  1. Здравей! Все още не можеш да се регистрираш в новото си училище. Това ще може да се случи след като то премине в нова учебна година в Школо. Можеш да получиш информация от класния си ръководител, когато това стане.

 16. Здравейте, има ли опция за превключване между училищата в мобилното приложение. След като добавих профила на дъщеря ми, в приложението се показва само тя. През браузъра се зареждат и двамата профила.

  1. Да, има такава опция. Долу-вляво натискате „Още…“, след което в отвореното меню избирате „Училище“.

   1. С iOS съм и когато отида на училище, излиза само училището на детето, което добавих тази година. През браузъра са достъпни и двете училища, но там пък не виждам седмичната програма.

 17. Здравейте,
  имам деца в различни училища и през компютъра от роля мога да сменям училищата.
  Преди малко си инсталирах мобилното приложение, но от Избери училище ми дава само едното училище.
  Има ли нещо което трябва да направя?

  1. В едното училище все още не са активирали учебната година. Питайте ги на родителската среща кога ще активират учебната година.

 18. Здравейте, понеже не виждам коментара си и все още не съм получила отговор, да попитам отново, добавила съм и двете деца в профила си, през Гугъл хром превключвам между профилите без проблем, но през мобилното приложение за iOS виждам само и единствено училището на второто дете, което съм добавила тази година.

  1. Извинявам се за забавения отговор – доколкото видях в едното училище все още не са активирали учебна година. Моля, отправете вашия въпрос към класния ръководител – ние нищо не може да направим.

 19. Симът ми се премести в друго училище. Как да го добавя в списъка с роли в школо.бг?

 20. Здравейте,дъщеря ми е в ново у-ще от тази година.Как да променя у-щето,все още ми излиза старото,когато вляза в Школото

 21. Здравейте, направих през сайта заявка за второ дете, която е още със статут „непотвърдена“. На мобилното приложение къде мога да видя тази заявка, за да следя статута й, защото там ми се появява само първото дете и училище

  1. На мобилното засега няма функционалност, свързана с регистрации и следене на заявки за достъп.

 22. Здравейте! Мога ли да обединя два профила с различни имейли и пароли в един? В единия профил съм с роли на учител и зам.-директор, а в другия профил съм обединила училищата на двете ми деца, които първоначално също бях с различни профили.

  1. Да, можете. Отивате на редакция на профила и въвеждате телефонния номер или имейл, с които сте регистрирана в другия профил. След потвърждение двата профила би трябвало да се обединят в едно.

 23. Здравейте! Имам подадена заявка за достъп, на второ си дете, но все още статуса е непотвърден. Двете ми деца са в 2 различни училища. Голямото вече е завършило, но все още профила е активен. Може би не съм направила нещо или ще трябва да чакам одобрение от администратор.

  1. Чакате одобрение от училищния администратор или от класния ръководител.

 24. Здравейте ,
  В профила си виждам двете си деца само през миналата учебна година. През новата учебна година не виждам нито едно от тях. Освен това и двете през тази година ще учат в едно и също училище. Какво трябва да направя? Предварително ви благодаря!

 25. Понеже въпроса ми все още не е одобрен, на посочените телефони за връзка никой не отговаря. Единия номер се оказа, че е на частно лище, ще го задам още веднъж.
  Здравейте! Имам подадена заявка за достъп, на второ си дете, но все още статуса е непотвърден. Двете ми деца са в 2 различни училища. Голямото вече е завършило, но все още профила е активен. Може би не съм направила нещо или ще трябва да чакам одобрение от администратор.

   1. А защо се получава така,че родители,които се регистрираха след мен са получили веднага одобрение, а,аз продължавам да чакам

 26. Здравейте! Работя в две училища. Как да добавя второто училище или трябва да имам два профила?

 27. Здравейте,
  Работя СУ „Иван Момчилов“ – град Елена. Добавих сина си към профила, както е описано тук https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/. Заявката е одобрена, но в профила ми не се вижда възможност за превключване между различни роли. Опитах с профила на жена ми и положението е същото.

  1. Това е така, защото всичките ви роли са в едно училище. На практика с вашия профил имате достъп до всичко, което би трябвало да виждате като родител от една страна, и като учител от друга.

 28. Здравейте! Синът ми смени училището и във старото бяха го записали с грешно фамилно име – Тосумски, а той всъщност е Тосунки. Все още няма данни от новото училище и се притеснявам дали тази грешка няма да ми попречи да виждам електронния му бележник орез новата година. Може там да са го въвели с правилно фамилно име. Бихте ли ми казали как да постъпя в тази ситуация?

 29. Здравейте, децата ми са в различни училища. За едното имам регистрация, но не мога да добавя другото. Ако тръгна да правя втора регистрация ми излиза профила за първото дете

 30. Здравейте,
  имам две деца, подадох заявка и за двете, а не мога да сменя училището на другото дете. Стои ми само НУТИ? Как да превключа и за другото дете?

  1. Здравейте, горе в ляво на монитора имате бутон „Роля“ .Оттам можете да превключвате между училищата.
   Ако ползвате мобилното приложение, в долния десен ъгъл имате бутон „Още“.
   Поздрави!

 31. Здравейте! Аз съм регистрирана като лекар и като родител, но поленцето „роля“ липсва и не мога да вляза в профила си като родител. Как мога да вляза в профила си като родител?

  1. Здравейте,
   Тъй като не Ви намирам с този имейл адрес, моля свържете с нас на някой от телефоните за техническа поддръжка, за да Ви асистираме.
   Поздрави!

 32. Здравейте, Гимназията по полиграфия и фотография/НПГПФ/- София дали са Ваши клиенти? Не го виждам в списъка с училищата.

 33. Здравейте.
  Дъщеря ми е в ново училище от тази година. В профила ми няма секция “ Права на достъп „. Как мога да го променя?

  1. Здравейте,
   Кажете как се казва дъшеря Ви, в кое училище и в кой клас е, за да я добавим към профила Ви.
   Поздрави!

 34. Здравейте! Имам подадена заявка за достъп още през 2018 г. на второто си дете, но все още статуса е непотвърден. През 2018 г това училище още не беше регистрирано в Школо, но заявката ми стои оттогава.Да не би това да е проблем? Сега като опитвам отново да подам заявка за достъп ми пише, че вече имам направена, но статуса си остава непотвърден.Благодаря!

   1. Вече ми помогна ваша колежка, благодаря! Всичко е ок!

 35. Здравейте, нямам бутон „Роля“, а дъщеря ми учи вече в друго училище. Ще ми помогнете ли да го сменя? Предварително Ви благодаря.

 36. Здравейте и двете ми деца са ученици в 144 Су, но виждам само дневникът на големият ми син. Гледах четох, но не намирам как да прехвърлям между двете деца. Класната на малкия ми казва, че при ния фигурирам, като активен родител.

  1. Здравейте,

   Намирам Ви като родител само на Кристиян Абрашков. Кажете как се казва и в кой клас е другото детенце, за да го добавим към профила Ви

 37. Здравейте,
  Двете ми деца учат в различни училище, но от профила си не виждам дневника на сина ми. Подадох заявка за неговото училище, но не знам дали е потвърдена.нямам и бутон „роля“ в профила си.
  Моля за съдействие.

  1. Здравейте,

   Намирам Ви само в 101 училище.Бихте ли казали в кое училище е второто дета, за да проверим какво се случва?

 38. Здравейте,
  Аз съм учител в едно училище, а синът ми е в друго училище.Как да добавя и ролята родител към моя профил?
  И двете училища са към вашата платформа

 39. Здравейте!Родител съм на две деца!Защо,когато приложението ме известява за нанесената оценка в дневника,не е изписано името на детето за което се отнася оценката,а трябва да превключвам за да видя точно,,за кое от децата се отнася тя!Това не ме устройва!?Благодаря!

  1. Здравейте, на този етап приложението работи по този начин. Запознати сме за неудобството и ще работим по отстраняването му. Поздрави!

 40. Децата ни бяха в едно и също училище.Наложи се едното да го преместим в друго.Как да се отпиша от първото училище?

  1. Здравейте, Вие нямате опция за отписване. Ако желаете да бъде премахнат профилът Ви, свържете се с нас на някой от телефоните за техническа поддръжка.
   Поздрави!

 41. Здравейте. Как да добавя роля на родител в Образователен център „Комлед“ Плевен, като не го намирам в списъка с училищата?

  1. Здравейте, в момента има проблем с регистрацията в Образователен център „Комлед“, тъй като те работят по по-различен начин от другите училища.
   Очакваме в скоро време проблемът да бъде разрешен.
   Поздрави!

 42. Здравейте, бих искала да Ви попитам как да сменя ролята си от учител на родител, понеже синът ми е ученик в друго училище. Направих регистрация като родител, но се оказа, че платформата ме разпозна, като учител. В профила си не откривам бутон роля, за да успея да добавя училището на детето си. Благодаря Ви предварително!

 43. Здравейте, дъщеря ми се премести след 7 клас в друго училище. Не мога да вляза в електронен дневник на 54 СОУ София, вместо него стои старото училище 48 ОУ. Класната ръководителка каза, че е въвела данни за достъп, но не става.

  1. Здравейте, 54 СУ „Иван Рилски“ не е наш клиент.
   Поздрави!

 44. Здравейте!
  Имам регистрация в сайта за двете си деца, които досега бяха в едно и също училище. От втория срок синът ми Борис Митев е преместен в друго училище- 132 СУ „Ваня Войнова“, а дъщеря ми продължава да учи в 19 СУ „Елин Пелин“. Случайно влизайки в профила си открих, че мога да виждам информация само за синът ми, а дъщеря ми въобще не фигурира вече в моя профил. Също така от известно вреем не получавам никакви известия за нито едно от двете деца.

  1. Здравейте, горе вляво на екрана имате бутон „Роля“. Оттам можете да сменяте училищата.Ако използвате мобилното приложение, в долния десен ъгъл имате бутон „Още“. Колкото до известията, съветвам ви да изтриете приложението и да го инсталирате отново.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.