Как да превключвам между няколко училища – Shkolo.bg
 

Как да превключвам между няколко училища

ВНИМАНИЕ: Бутонът за смяна на потребителски профил се показва само на потребители, които имат поне 2 профила в системата (обикновено това са родители, чиито деца учат в различни училища и те имат по един профил за всяко училище).

1. Натиснете бутон "Роля"

2. Изберете профила, който желаете да ползвате

3. Вече работите от другия профил

32 коментара за “Как да превключвам между няколко училища”

 1. Дъщеря ми Нелина Кирилова Петрова учи в училище Атанас Буров как да я добавя

  1. Здравейте, ПГСУАУ „Атанас Буров“ все още не са клиент на ШКОЛО. Поради тази причина няма как да видите бележника на дъщеря си.

   1. Здравейте.Направих регистрация и за друго дете в друго училище ,но все още не го виждам.Може ли да ми съдействате.

    1. Виждам, че вече всичко е наред. Класния ръководител трябва първо да одобри направената заявка. Поздрави!

 2. Как да изтрия профила за предното училище на дъщеря ми?

  1. Към момента няма възможност за изтриване на профили. Данните се пазят за 5 години. По този начин ще може да преглеждате стари данни за вашето дете, дори и ако смени няколко пъти своето училище.

 3. Здравейте,
  Мога ли да добавя второто ми дете в друго училище във вече съществуващия ми профил?

 4. здравейте
  имам две деца в едно и също училище, но в различни класове. Като вляза на сайта виждам дневника само на едното. Как да добавя и на другото
  благодаря

  1. Здравейте!
   Моля, обадете ни се на 0999 996 995, за да ни дадете повече информация и да ви съдействаме.

 5. Здравейте,
  От тази година детето ми е преместено в ново училище. В ръководството пише, че трябва да избера бутона „Роля“, за да го сменя, но този бутон липсва…

  1. Здравейте!
   Първо, новото училище е нужно да е обновило базата си данни за новата учебна година и при коректно въвеждане
   ще получите достъп до профила на детето ви автоматично. Можете също така и да заявите достъп чрез платформата, ето тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/

   След това администратора в училището или класния ръководител, трябва да одобри заявката. Ако това не се случи през настоящата седмица, моля обадете ни се на 0999 996 995.
   Поздрави!

 6. Здравейте, имам профил тук, дъщеря ми смени училището, но в профила виждам само старото училище. Новото училище е испанската гимназия Мигел де Сервантес в София. Опитах да звънна на посочения от вас телефон, но няма връзка.

  1. Здравейте!
   Ако все още не сте успели да се свържете с нас и не сте добавили новото училище, можете да използвате бутона „Заяви достъп“, който вече е активен. Тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/

 7. Здравейте! Не знам въпросът ми дали е за тук!? Искам да попитам преди няколко дни смених работата (започнах работа в друго училище), в профила ми излиза все още старата месторабота. Мога ли аз да го променя или това е работа на админидтратора на новата ми месторабота.

  1. Здравейте! След като въведат данните ви в новото училище (име, фамилия и телефон отразени в профила ви), би трябвало да можете да виждате новата месторабота. При някакви затруднения,
   обадете ни се на 0999 996 995 или 0999 969 995, за да ви съдействаме.

 8. Моля, за Вашето съдействие.
  Синът ми е гимназист от тази учебна година в СУ „Патриарх Евтимий“ – гр.Пловдив, а аз вече имам профил за по- голямата ми дъщеря която е 10 клас в ЕГ „Пловдив“, как да го добавя в профила си?

 9. Искам да пусна втора заявка за достъп до 133 СУ А. С. Пушкин в София, но не го намирам в падащото меню.

  1. Здравейте!
   Все още не работим със 133 СУ, затова не го откривате там.
   Да се надяваме, че скоро ще започнем да си партнираме и с тях.

 10. Здравейте,
  имате ли информация кога 22 Су Г.С. Раковски, София, ще бъде част от вашия сайт

  1. Здравейте! Не бихме могли да ви отговорим – това е решение на ръководството на училището. Ние бихме се радвали да си партнираме и с тях.
   Поздрави!

 11. Здравейте детето ми Моника Илиева Валериева учи в 127 СУ аз имам регистрация в школо на детето ми Ева Валериева тя учи в 81 СУ и сега как да регистрирам и Моника която е в др училище

  1. Добавихме ви като родители на Моника. Вече би трябвало да имате достъп и до нейния дневник.

 12. Здравейте, като родител на ученичка от НПМГ се опитах да се регистрирам, но тъй като работя в друго училище, през 2017г. съм направила регистрация, за да разгледам демо версията и сега нямам достъп до сайта като родител. След въвеждане на име и парола се отваря екран с 2017г. и данните на училището, в което работя. Няма меню за избор на роля и не знам как да продължа.

 13. Здравейте! През мобилното приложение не мога да превключа между две училища. Виждам училищата, но не се отварят. Мобилното ми приложение е за IOS.

  1. Здравейте!
   Колегите от Техническия екип ще разгледат случая.
   Поздрави!

 14. сина Ми си смени училището, как да се регистрирам в другото училище?

 15. Здравейте, ученичка съм и искам да добавя профил за новото ми училище, но не знам как.

  1. Здравей! Все още не можеш да се регистрираш в новото си училище. Това ще може да се случи след като то премине в нова учебна година в Школо. Можеш да получиш информация от класния си ръководител, когато това стане.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.