Как да превключвам между няколко училища

ВНИМАНИЕ: Бутонът за смяна на потребителски профил се показва само на потребители, които имат поне 2 профила в системата (обикновено това са родители, чиито деца учат в различни училища и те имат по един профил за всяко училище).

1. Натиснете бутон "Роля"

2. Изберете профила, който желаете да ползвате

3. Вече работите от другия профил

223 коментара за “Как да превключвам между няколко училища”

 1. Дъщеря ми Нелина Кирилова Петрова учи в училище Атанас Буров как да я добавя

  1. Здравейте, ПГСУАУ „Атанас Буров“ все още не са клиент на ШКОЛО. Поради тази причина няма как да видите бележника на дъщеря си.

   1. Здравейте.Направих регистрация и за друго дете в друго училище ,но все още не го виждам.Може ли да ми съдействате.

    1. Виждам, че вече всичко е наред. Класния ръководител трябва първо да одобри направената заявка. Поздрави!

    2. Привет! Синът ми Ивайло Маринов учи вече в друго училище. Все още ми излиза роля на родител в старото. Как да сменя училищата?

   2. Здравейте!
    Децата ми са в различни училища, но липсва бутона Роля и виждам само едното училище. В профила ми отново виждам само едното дете.

    1. Здравейте, моля да ни изпратитет на e-mail: support@shkolo.com, кое е училището, което не виждате, за да проверим.
     Поздрави!

  2. Здравейте,подадох заявка за новото училище на детето ми,но госпожата я е отхвърлила по погрешка.Като се опитам да заявя отново права за достъп,ми дава грешка,че вече съм правила такава заявка.Какво трябва да направя ?

   1. Доколкото виждам сте успяли да получите достъп и до второто училище.

    1. Здравейте дъщеря ми вече е в 8 клас и учи в друго училище как да сменя училището

    2. Здравейте!Как мога да видя класирането за 5 клас в избрано от мен друго училище?

     1. Здравейте, след като сте избрали другото училище, натиснете на Дневник и върху името на детето.
      Само искам да Ви предопредя, че в момента класиранията в статистики може да не отчитат правилен резултат, поради интензивните промени по дневника, в края на учебната година.
      Поздрави!

   2. Преминах в нова учебна година ,училището е до 4 клас в дневника излизат учениците от четвърти клас в паралелка за пети клас .Как де премахна учениците в паралелката за пети клас .

    1. Здравейте, чухме се по телефона и разяснихме необходимите стъпки.
     Поздрави!

  3. Здравейте, сина ми вече е в друго училище . Как да се включа в новия дневник в новото училище и как да добавя при необходимост след една година другия си син също на един профил. Не искам да правя нови регистрации. Бих искала с един профил да мога да виждам и на двете деца училищата

  4. Здравейте. Не мога да добавя другото ми дете към съществуващият ми профил.

  5. Здравейте.Дъщеря ми е приета в ново училище,но не мога да променя регистрацията от старото да премина в новото.Помогнете моля!

  6. Здравейте ,синът ми се премести в друго училище,но ми излиза инфо само от старото училище

 2. Как да изтрия профила за предното училище на дъщеря ми?

  1. Към момента няма възможност за изтриване на профили. Данните се пазят за 5 години. По този начин ще може да преглеждате стари данни за вашето дете, дори и ако смени няколко пъти своето училище.

   1. Здравейте,дъщеря ми се примести в друго у-ще в друг град.Трябва ли да правя нова регистрация?или как да сменя и какво да направя?

 3. Здравейте,
  Мога ли да добавя второто ми дете в друго училище във вече съществуващия ми профил?

   1. Как да стигна до профила си, с ВХОД директно влизам в дневника на 1 ми дете

    1. Това означава, че сте в профила си. Горе вляво има бутон роля и там може да превклюите училищата.

 4. здравейте
  имам две деца в едно и също училище, но в различни класове. Като вляза на сайта виждам дневника само на едното. Как да добавя и на другото
  благодаря

  1. Здравейте!
   Моля, обадете ни се на 0999 996 995, за да ни дадете повече информация и да ви съдействаме.

 5. Здравейте,
  От тази година детето ми е преместено в ново училище. В ръководството пише, че трябва да избера бутона „Роля“, за да го сменя, но този бутон липсва…

  1. Здравейте!
   Първо, новото училище е нужно да е обновило базата си данни за новата учебна година и при коректно въвеждане
   ще получите достъп до профила на детето ви автоматично. Можете също така и да заявите достъп чрез платформата, ето тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/

   След това администратора в училището или класния ръководител, трябва да одобри заявката. Ако това не се случи през настоящата седмица, моля обадете ни се на 0999 996 995.
   Поздрави!

 6. Здравейте, имам профил тук, дъщеря ми смени училището, но в профила виждам само старото училище. Новото училище е испанската гимназия Мигел де Сервантес в София. Опитах да звънна на посочения от вас телефон, но няма връзка.

  1. Здравейте!
   Ако все още не сте успели да се свържете с нас и не сте добавили новото училище, можете да използвате бутона „Заяви достъп“, който вече е активен. Тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/

   1. Здравейте, тази година смених училището на децата си ,но сега не мога да изтрия старата регистрация и да направя нова . Моля за помощ!

 7. Здравейте! Не знам въпросът ми дали е за тук!? Искам да попитам преди няколко дни смених работата (започнах работа в друго училище), в профила ми излиза все още старата месторабота. Мога ли аз да го променя или това е работа на админидтратора на новата ми месторабота.

  1. Здравейте! След като въведат данните ви в новото училище (име, фамилия и телефон отразени в профила ви), би трябвало да можете да виждате новата месторабота. При някакви затруднения,
   обадете ни се на 0999 996 995 или 0999 969 995, за да ви съдействаме.

 8. Моля, за Вашето съдействие.
  Синът ми е гимназист от тази учебна година в СУ „Патриарх Евтимий“ – гр.Пловдив, а аз вече имам профил за по- голямата ми дъщеря която е 10 клас в ЕГ „Пловдив“, как да го добавя в профила си?

 9. Искам да пусна втора заявка за достъп до 133 СУ А. С. Пушкин в София, но не го намирам в падащото меню.

  1. Здравейте!
   Все още не работим със 133 СУ, затова не го откривате там.
   Да се надяваме, че скоро ще започнем да си партнираме и с тях.

 10. Здравейте,
  имате ли информация кога 22 Су Г.С. Раковски, София, ще бъде част от вашия сайт

  1. Здравейте! Не бихме могли да ви отговорим – това е решение на ръководството на училището. Ние бихме се радвали да си партнираме и с тях.
   Поздрави!

 11. Здравейте детето ми Моника Илиева Валериева учи в 127 СУ аз имам регистрация в школо на детето ми Ева Валериева тя учи в 81 СУ и сега как да регистрирам и Моника която е в др училище

  1. Добавихме ви като родители на Моника. Вече би трябвало да имате достъп и до нейния дневник.

  2. Здравейте,
   Защо в мобилното приложение вече не може да се превключва между две деца в различни училища. За да разгледам оценките на дъщеря си, трябва да изляза от профила си и да вляза отново. Когато напиша потребителско име и парола ми поставя избор кое от двете училища да избера. Ако избера едното училище виждам само на сина ми бележника. Излизам от профила, пак влизам и така избитам другито училище. Догодина най-малкото ми дете ще е ученик и ще трябва три пъти да влизам и излизам за да виждам на всеки бележника?!
   Опитах да преинсталирам приложението, но не става.

   1. Здравейте, в мобилното приложение изберете бутона „Още…“, в долния десен ъгъл на екрана. Ще ви се зареди меню с опции, първата от която е „Училище“. Натиснете върху него и изберете училището, в което искате да прегелдате данните.
    Поздрави!

 12. Здравейте, като родител на ученичка от НПМГ се опитах да се регистрирам, но тъй като работя в друго училище, през 2017г. съм направила регистрация, за да разгледам демо версията и сега нямам достъп до сайта като родител. След въвеждане на име и парола се отваря екран с 2017г. и данните на училището, в което работя. Няма меню за избор на роля и не знам как да продължа.

 13. Здравейте! През мобилното приложение не мога да превключа между две училища. Виждам училищата, но не се отварят. Мобилното ми приложение е за IOS.

  1. Здравейте!
   Колегите от Техническия екип ще разгледат случая.
   Поздрави!

 14. сина Ми си смени училището, как да се регистрирам в другото училище?

 15. Здравейте, ученичка съм и искам да добавя профил за новото ми училище, но не знам как.

  1. Здравей! Все още не можеш да се регистрираш в новото си училище. Това ще може да се случи след като то премине в нова учебна година в Школо. Можеш да получиш информация от класния си ръководител, когато това стане.

 16. Здравейте, има ли опция за превключване между училищата в мобилното приложение. След като добавих профила на дъщеря ми, в приложението се показва само тя. През браузъра се зареждат и двамата профила.

  1. Да, има такава опция. Долу-вляво натискате „Още…“, след което в отвореното меню избирате „Училище“.

   1. С iOS съм и когато отида на училище, излиза само училището на детето, което добавих тази година. През браузъра са достъпни и двете училища, но там пък не виждам седмичната програма.

 17. Здравейте,
  имам деца в различни училища и през компютъра от роля мога да сменям училищата.
  Преди малко си инсталирах мобилното приложение, но от Избери училище ми дава само едното училище.
  Има ли нещо което трябва да направя?

  1. В едното училище все още не са активирали учебната година. Питайте ги на родителската среща кога ще активират учебната година.

 18. Здравейте, понеже не виждам коментара си и все още не съм получила отговор, да попитам отново, добавила съм и двете деца в профила си, през Гугъл хром превключвам между профилите без проблем, но през мобилното приложение за iOS виждам само и единствено училището на второто дете, което съм добавила тази година.

  1. Извинявам се за забавения отговор – доколкото видях в едното училище все още не са активирали учебна година. Моля, отправете вашия въпрос към класния ръководител – ние нищо не може да направим.

 19. Симът ми се премести в друго училище. Как да го добавя в списъка с роли в школо.бг?

 20. Здравейте,дъщеря ми е в ново у-ще от тази година.Как да променя у-щето,все още ми излиза старото,когато вляза в Школото

 21. Здравейте, направих през сайта заявка за второ дете, която е още със статут „непотвърдена“. На мобилното приложение къде мога да видя тази заявка, за да следя статута й, защото там ми се появява само първото дете и училище

  1. На мобилното засега няма функционалност, свързана с регистрации и следене на заявки за достъп.

 22. Здравейте! Мога ли да обединя два профила с различни имейли и пароли в един? В единия профил съм с роли на учител и зам.-директор, а в другия профил съм обединила училищата на двете ми деца, които първоначално също бях с различни профили.

  1. Да, можете. Отивате на редакция на профила и въвеждате телефонния номер или имейл, с които сте регистрирана в другия профил. След потвърждение двата профила би трябвало да се обединят в едно.

 23. Здравейте! Имам подадена заявка за достъп, на второ си дете, но все още статуса е непотвърден. Двете ми деца са в 2 различни училища. Голямото вече е завършило, но все още профила е активен. Може би не съм направила нещо или ще трябва да чакам одобрение от администратор.

  1. Чакате одобрение от училищния администратор или от класния ръководител.

 24. Здравейте ,
  В профила си виждам двете си деца само през миналата учебна година. През новата учебна година не виждам нито едно от тях. Освен това и двете през тази година ще учат в едно и също училище. Какво трябва да направя? Предварително ви благодаря!

 25. Понеже въпроса ми все още не е одобрен, на посочените телефони за връзка никой не отговаря. Единия номер се оказа, че е на частно лище, ще го задам още веднъж.
  Здравейте! Имам подадена заявка за достъп, на второ си дете, но все още статуса е непотвърден. Двете ми деца са в 2 различни училища. Голямото вече е завършило, но все още профила е активен. Може би не съм направила нещо или ще трябва да чакам одобрение от администратор.

   1. А защо се получава така,че родители,които се регистрираха след мен са получили веднага одобрение, а,аз продължавам да чакам

 26. Здравейте! Работя в две училища. Как да добавя второто училище или трябва да имам два профила?

 27. Здравейте,
  Работя СУ „Иван Момчилов“ – град Елена. Добавих сина си към профила, както е описано тук https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/. Заявката е одобрена, но в профила ми не се вижда възможност за превключване между различни роли. Опитах с профила на жена ми и положението е същото.

  1. Това е така, защото всичките ви роли са в едно училище. На практика с вашия профил имате достъп до всичко, което би трябвало да виждате като родител от една страна, и като учител от друга.

 28. Здравейте! Синът ми смени училището и във старото бяха го записали с грешно фамилно име – Тосумски, а той всъщност е Тосунки. Все още няма данни от новото училище и се притеснявам дали тази грешка няма да ми попречи да виждам електронния му бележник орез новата година. Може там да са го въвели с правилно фамилно име. Бихте ли ми казали как да постъпя в тази ситуация?

 29. Здравейте, децата ми са в различни училища. За едното имам регистрация, но не мога да добавя другото. Ако тръгна да правя втора регистрация ми излиза профила за първото дете

 30. Здравейте,
  имам две деца, подадох заявка и за двете, а не мога да сменя училището на другото дете. Стои ми само НУТИ? Как да превключа и за другото дете?

  1. Здравейте, горе в ляво на монитора имате бутон „Роля“ .Оттам можете да превключвате между училищата.
   Ако ползвате мобилното приложение, в долния десен ъгъл имате бутон „Още“.
   Поздрави!

 31. Здравейте! Аз съм регистрирана като лекар и като родител, но поленцето „роля“ липсва и не мога да вляза в профила си като родител. Как мога да вляза в профила си като родител?

  1. Здравейте,
   Тъй като не Ви намирам с този имейл адрес, моля свържете с нас на някой от телефоните за техническа поддръжка, за да Ви асистираме.
   Поздрави!

 32. Здравейте, Гимназията по полиграфия и фотография/НПГПФ/- София дали са Ваши клиенти? Не го виждам в списъка с училищата.

 33. Здравейте.
  Дъщеря ми е в ново училище от тази година. В профила ми няма секция “ Права на достъп „. Как мога да го променя?

  1. Здравейте,
   Кажете как се казва дъшеря Ви, в кое училище и в кой клас е, за да я добавим към профила Ви.
   Поздрави!

 34. Здравейте! Имам подадена заявка за достъп още през 2018 г. на второто си дете, но все още статуса е непотвърден. През 2018 г това училище още не беше регистрирано в Школо, но заявката ми стои оттогава.Да не би това да е проблем? Сега като опитвам отново да подам заявка за достъп ми пише, че вече имам направена, но статуса си остава непотвърден.Благодаря!

   1. Вече ми помогна ваша колежка, благодаря! Всичко е ок!

 35. Здравейте, нямам бутон „Роля“, а дъщеря ми учи вече в друго училище. Ще ми помогнете ли да го сменя? Предварително Ви благодаря.

 36. Здравейте и двете ми деца са ученици в 144 Су, но виждам само дневникът на големият ми син. Гледах четох, но не намирам как да прехвърлям между двете деца. Класната на малкия ми казва, че при ния фигурирам, като активен родител.

  1. Здравейте,

   Намирам Ви като родител само на Кристиян Абрашков. Кажете как се казва и в кой клас е другото детенце, за да го добавим към профила Ви

 37. Здравейте,
  Двете ми деца учат в различни училище, но от профила си не виждам дневника на сина ми. Подадох заявка за неговото училище, но не знам дали е потвърдена.нямам и бутон „роля“ в профила си.
  Моля за съдействие.

  1. Здравейте,

   Намирам Ви само в 101 училище.Бихте ли казали в кое училище е второто дета, за да проверим какво се случва?

 38. Здравейте,
  Аз съм учител в едно училище, а синът ми е в друго училище.Как да добавя и ролята родител към моя профил?
  И двете училища са към вашата платформа

 39. Здравейте!Родител съм на две деца!Защо,когато приложението ме известява за нанесената оценка в дневника,не е изписано името на детето за което се отнася оценката,а трябва да превключвам за да видя точно,,за кое от децата се отнася тя!Това не ме устройва!?Благодаря!

  1. Здравейте, на този етап приложението работи по този начин. Запознати сме за неудобството и ще работим по отстраняването му. Поздрави!

 40. Децата ни бяха в едно и също училище.Наложи се едното да го преместим в друго.Как да се отпиша от първото училище?

  1. Здравейте, Вие нямате опция за отписване. Ако желаете да бъде премахнат профилът Ви, свържете се с нас на някой от телефоните за техническа поддръжка.
   Поздрави!

 41. Здравейте. Как да добавя роля на родител в Образователен център „Комлед“ Плевен, като не го намирам в списъка с училищата?

  1. Здравейте, в момента има проблем с регистрацията в Образователен център „Комлед“, тъй като те работят по по-различен начин от другите училища.
   Очакваме в скоро време проблемът да бъде разрешен.
   Поздрави!

 42. Здравейте, бих искала да Ви попитам как да сменя ролята си от учител на родител, понеже синът ми е ученик в друго училище. Направих регистрация като родител, но се оказа, че платформата ме разпозна, като учител. В профила си не откривам бутон роля, за да успея да добавя училището на детето си. Благодаря Ви предварително!

 43. Здравейте, дъщеря ми се премести след 7 клас в друго училище. Не мога да вляза в електронен дневник на 54 СОУ София, вместо него стои старото училище 48 ОУ. Класната ръководителка каза, че е въвела данни за достъп, но не става.

  1. Здравейте, 54 СУ „Иван Рилски“ не е наш клиент.
   Поздрави!

 44. Здравейте!
  Имам регистрация в сайта за двете си деца, които досега бяха в едно и също училище. От втория срок синът ми Борис Митев е преместен в друго училище- 132 СУ „Ваня Войнова“, а дъщеря ми продължава да учи в 19 СУ „Елин Пелин“. Случайно влизайки в профила си открих, че мога да виждам информация само за синът ми, а дъщеря ми въобще не фигурира вече в моя профил. Също така от известно вреем не получавам никакви известия за нито едно от двете деца.

  1. Здравейте, горе вляво на екрана имате бутон „Роля“. Оттам можете да сменяте училищата.Ако използвате мобилното приложение, в долния десен ъгъл имате бутон „Още“. Колкото до известията, съветвам ви да изтриете приложението и да го инсталирате отново.
   Поздрави!

 45. Здравейте, не мога да направя нова регистрация за Школо. Това лято преместих синът ми от СОУ Климент Охридски-Варна в 105.СОУ Атанас Далчев-София. Получавам съобщения, че има грешка или е направена вече регистрацията.

  1. Здравейте,
   Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни за предстоящата учебна година. Това се случва след първи Септември, но има и училища, които се бавят до Октомври.
   Тогава системата автоматично ще обвърже профилите на ученика. Колкото до вашия родителски профил,
   ако класният ръководител ви въведе с телефонния номер, с който сте регистрирана,
   системата отнво ще обвърже профилите. Ако не, ще трябва да заявите достъп.
   Тук е описано как: https://www.shkolo.bg/blog/novo-uchilishte/
   Поздрави!

 46. Здаравейте, синът ми Ангел Пламенов Иванов сменя училището, от ППМГ Добри Чинтулов -гр.Сливен в ПМГ акад.Никола Обрешков- гр.Разград, как да направя смяната?

  1. Здравейте,
   Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни за предстоящата учебна година. Това се случва след първи Септември, но има и училища, които се бавят до Октомври.
   Тогава системата автоматично ще обвърже профилите на ученика. Колкото до вашия родителски профил,
   ако класният ръководител ви въведе с телефонния номер, с който сте регистрирана,
   системата отнво ще обвърже профилите. Ако не, ще трябва да заявите достъп.
   Тук е описано как: https://www.shkolo.bg/blog/novo-uchilishte/
   Поздрави!

   1. Здравейте,
    Синът ми учеше в училище СУ Черноризец Храбър в гр.Пловдив .Сега е осми клас в ЕГ Пловдив. При опит да направя заявка за достъп до ЕГ ПЛОВДИВ ми изписва съобщение, че няма данни за ученикът или вече е записан.
    Моля за съдействие.

    1. Здравейте,
     Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни. Това става след 1.09, но има и училища,
     които се бавят до Октомври. След като се уверите, че са го направили, минете през стъпките отново.
     Поздрави!

 47. Здравейте,
  Дъщеря ми е приета в ново училище и се опитах да направя заявка за достъп, но ми излиза съобщение, че няма такъв ученик в това училище. В момента имам достъп само до старото й училище в предходен клас, как мога да имам достъп до новото училище в нов клас? Предварително благодаря!

  1. Здравейте,
   Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни. Това става след 1.09, но има и училища,
   които се бавят до Октомври. След като се уверите, че са го направили, минете през стъпките отново.

 48. Синът ми ще учи в ново училище Техникум по селско стопанство и хранителна промишленост – гр.Шумен.При подаване на заявка за смяна на училище следвам всичко стъпки правилно , но училището не ми излиза във вашия списък.Възможно , ли да липсва или аз бъркам някъде ?Благодаря ви предварително !

 49. Здравейте след като добавих и второто ми дете,първото което беше регистрирано не мого да вляза в неговия профил.От опцията роля като натисна училището ми излиза за второто дете за 1ви клас.

 50. Здравейте.Имам нов профил като учител и не успявам да превключвам на другия профил като родител.Изобщо не ми излиза менюто за роля

  1. Здравейте,
   В кое училище сте родител. Кой клас е детето ви и как се казва?

 51. Здравейте, дъщеря ми е в ново училище, но нямам достъп до данните от него. Виждам само данните от предишните учебни години. При опит за заявяване на достъп излиза съобщение, че ученикът вече е регистриран. Моля за информация как да получа достъп до новия профил. Благодаря!

  1. Здравейте, ако новото училище е 139-то, горе в ляво трябва да имате бутин „Роля“. Оттам може да смените училищата.
   Поздрави!

 52. Здравейте, голямото дете смени училището след 7ми клас. Изведнъж нейният профил в Школо беше премахнат, но не от нас. В този случай трябва ли да правя нов профил? Не ми се иска да го правя, защото вероятно ще изгубя данните от предишното училище. Знаете ли защо се е случило така и какво трябва да направя?

 53. Здравейте, учител съм в училище, но съм и родител в друго. Когато започна регистрация за родител и напиша email си, изписва, че вече е зает, но това съм аз регистрирана, като учител и не мога да се регистрирам, като родител.

 54. Здравейте,
  Успешно добавих и профила на второ дете и имам достъп , като сменям, чрез бутона „Роля“, но класният ръководител каза, че в техният списък аз излизам , като неактивен потребител. Проверих и в профила на дъщеря ми фигурира и друг мой профил със същите данни,който стои неактивен, наистина , а аз нямам достъп до него.
  Опитах се да се свържа с вас по телефона, но неуспешно. Моля за съдействие !

 55. Привет,заявих права на достъп и за второто ми дете от тази година,но не получавам достъп,къде и как мога да открия причината за това?

 56. Благодаря Ви, получи се. Но падащото меню с предишните години в старото училище го няма. Доколкото разбрах, архив се пази до 5 години. Как мога да получа достъп по тях?

 57. Здравейте.Дъщеря ми е приета в ново училище,но не мога да променя регистрацията от старото да премина в новото.Помогнете моля!Благодаря

 58. Здравейте, имем профил при вас за ученик в 51 СУ, как да добавя второто си дете, което е ученик в 132 СУ?

 59. Здравейте, не успявам да превключа между две училища, липсва ми бутона „Роля“.

 60. Здравейте, аз искам да се свържа и с училището на другото ми дете, но като вляза в приложението и направо ми излиза училището на голямото и изобщо не ми дава да избирам друго училище. Излиза ми направо дневника на голямото дете.

 61. Здравейте, синът ми е приет в ново училище. От телефона си влизам в профила си без проблем, но не мога да вляза от настолния си компютър.

  1. Здравейте,
   Явно проблемът е в потребителското име и паролата. Уверете се, че вкарвате едни и същи данни, както на телефона, така и на компютъра.

 62. Здравейте! Имам профил като родител на първо дете, тази година пратих заявка за второ дете и бях одобрена като родител на второ дете от същото училище. Днес ме добавиха в екипа на второ училище като учител и не ми излиза бутон „роля“ за да сменям от родител на учител в различни училища. Как да извършвам смяната на училищата?

  1. Помолете в новото училище да добавят телефонният ви номер в профила ви и системата ще обвърже профилите.
   Поздрави!

 63. Благодаря! В профила ми на учител е въведен телефона ми. В профила си на родител не мога да вляза и да го въведа, ако е удобно Вие да го въведете, 0898785227.

 64. Здравейте, сина ми Мартин Иванов Чивийски учи в ПМГ гр. Кюстендил и не успявам да го добавя в профила си. Моля за съдействие.

 65. Здравейте! Дъщеря ми е в друго училище, „Роля“ като родител имам и в двете училища. С новото нямам проблем , а от старото училище постоянно излизат известия/съобщения, необходимо ли е да се направи нещо или така ще си остане.

  1. Здравейте,
   Ролята ще остане, но не би трябвало да получавате съобщения. Програмистите ще разгледат проблема.
   Поздрави!

 66. Регистрирани са ми и двете деца но този бутон „Роля“ нито през браузър, нито през мобилното приложение не ми се показва. Какъв може да е проблема?

   1. Бяха в едно училище ОУ Валери Петров а сега едното дете е вече в ГПЧЕ, но при съпругата ми излизат а при мен не. Опитах се да регистрирам отново детето в новото училище и ми изписва, че детето вече е регистрирано.

 67. Здравейте! В бутона „Роля“ в профила ми в предходното училище на дъщеря ми често се показва цифра 1 в червен кръг (нещо, което тълкувам като непрочетено съобщение), но когато кликна върху него съобщение няма. Защо се показва и има ли начин да се махне? Не ми пречи, но ме дразни… 🙂

  1. Здравейте,
   Колегите ще погледнат какъв точно е проблемът.
   Поздрави!

 68. Здравейте, не мога да добавя нова роля за синът ми от друго училище. Моля за помощ.
  Поздрави

 69. Здравейте! Миналата учебна година имах профил като родител в СУ Иван Вазов гр Плевен. Тази учебна година на същия имейл си направих профил като учител в друго училище, които е актуален към момента, но къде е родителския – не мога да го намеря? Моля, за съдействие!

 70. Как да изтрия ролята ми на родител в старото училище и окончателно данните на детето ми да бъдат заличени от старото му училище?

  1. Здравейте,
   По закон тези профили се пазят 5 години. Хубаво е и да имате достъп до тях, ако се наложи да направите някаква справка.
   Поздрави!

 71. Здравейте!
  Имах профил като родител. От два дни имам и като учител. Двете училища са в различни градове. В момента виждам само училището, в което аз съм учител. Откъде мога да видя на сина ми?
  Благодаря предварително!

  1. Здравейте,
   Намирам ви само като учител. Моля, обадете се на 0999 996 995, за да ни дадете повече информация и да обединим двата профила.
   Поздрави!

 72. Здравейте,
  От тази година децата ми са в различни училища. Като вляза в профила си обаче виждам само новото училище, старото не. Не ми излиза бутон за „РОЛЯ“.
  Трябва ли да си правя нов профил?

  1. Здравейте, не е необходимо да си правите нов профил, а да изчакате от училището да си заредят данните за новата учебна година. Данните в профила Ви ще се обновят автоматично.
   Поздрави!

 73. Здравейте, имам профил като родител в две училища. Едното училище не ползвам профила, тъй като сина ми завърши средното си образование преди година. В момента обаче ми излиза само това училище, липсва бутона „Роля“ и не мога да премина към училището на другият ми син.

  1. Здравейте, необходимо е да изчакате от училището да заредят новата учебна година.
   Поздрави!

 74. Здравейте! Имам профил като учител в едно училище и сега имам и като родител в друго, но не мога да превключа към профила си на учител, защото нямам бутон „роля“. Моля за вашата помощ!

  1. Здравейте, бутонът „Роля“ ще се появи в профила Ви, когато училището, в което работите, актуализира данните за новата учебна година.
   Поздрави!

 75. Здравейте.Записах второто си дете което е вече в ново училище но горе не виждам бутон РОЛЯ за да мога да превключвам м/у двете училища на двете деца.
  За новото училище Класната е одобрила регистрацията.

  1. Здравейте, работи се по отстраняването на проблема.
   Поздрави!

 76. Здравейте,
  вчера смених училището на сина ми, който вече е в ново училище. Влизайки в меню „Права за достъп“ ми дава новото училище и статус активен, но в началния екран си излиза старото училище и не виждам откъде да превключа на новото, бутон „Роли“ липсва.

 77. Здравейте!
  Синът ми учи в училище във Варна, а дъщеря ми сега е 1 клас в училище в Бургас. Имам регистрация със синът ми и сега изпратих заявка за добавяне на дъщеря ми в пратформата, но вече има само нея, а синът ми го няма.
  Как мога да виждам и двете деца?
  Бутон РОЛЯ нямам.

  Благодаря!

  1. Здравейте, когато от училището на сина Ви зареди новата учебна година, той ще се появи отново в профила Ви.
   Поздрави!

 78. Здравейте,
  През миналата учебна година 2020-2021 имах два профила в Shkolo за двете ми деца, които учат съответно в СМГ и 131 СУ. За новата учебна година 2021-2022 виждам само профила на сина ми в СМГ, другият профил не се вижда и не мога да превключвам между двата. Какво трябва да направя?

  1. Здравейте, от 131 СУ не са заредили данните за новата учебна година. Когато го направят, ученикът автоматично ще се прехвърли и ще го виждате.
   Поздрави!

 79. Здравейте, синът ми е записан в допълнителна школа (отделно от училището, в което учи), която работи с „Школо“. Имам бутон за активиране на профила му, но като го натисна ме праща на екран, където да въведа за него данни като е-мейл, потребителско име и парола. Въпросът ми е защо не мога да използвам съществуващият е-мейл на синът ми – дава ми грешка, че вече съществува. Трябва ли да създам нов е-мейл адрес, за да му активирам профила към тази допълнитена школа?

 80. Здравейте!
  В профила имам активен статус за новото училище на дъщеря ми, а в дневник излиза старото и празно поле, нищо не излиза от тущите данни. Нямам поле роля, за да превключвам между училища, годината е текущата 2021-2022. Няколко пъти опитах да актуализирам, но нищо.

  1. Здравейте, вече не би трябвало да имате проблем с профила.
   Поздрави!

 81. Здравейте!
  В профила имам активен статус за новото училище на синът ми, а в дневник излиза старото. Липсва поле роля, за да превключвам между училища, годината е текущата 2021-2022. Няколко пъти опитах да актуализирам, но нищо.

 82. Как да превключа от старото си училище към ноовото, като в момента статусът на новото е активен в права на достъп, а в дневник излиза старото училище

  1. Здравейте, презаредете профила си и ще Ви излезе новото училище.
   Поздрави!

 83. Здравейте,
  От снощи ми излиза старото у-ще с празни данни. Презаредих няколко пъти. Нямам бутон роля. Как да върна новото?

  1. Здравейте, вече всичко трябва да е наред с видимостта в профила Ви.
   Поздрави!

 84. Здравейте,
  Дъщеря ми се премести в ново училище (51-во) и имаме роля за това училище, но все още в основни менюта като Дневник, Училище и др. е старото й училище (104-то). Получаваме и известия за активности в старото. Как да настроим така че да имаме нова информация само за новото?

  1. Здравейте, вече ще виждате новото училище.
   Поздрави!

 85. Здравейте,
  Отново ми излиза старото у-ще с празни данни. Презаредих няколко пъти. Нямам бутон роля. Как да върна новото?

 86. Здравейте,
  Много моля да върнете новото училище при мен, защото в момента излиза старото. Това се случва за втори път без видима причина. Много моля да отстраните проблема трайно!

 87. Регистрирах второ дете, но не появи бутон „Роля“ за да мога да превключвам между училищата.

 88. Здравейте, при мен липсва бутон роля. Имам 2 активни профила в различни училища. Едното е в ново училище – виждам неговия профил, но за детето, което е вече 3-та година в същото училище – няма информация. Когато се опитам да заявя достъп- получавам съобщение, че вече имам.

  1. Здравейте, виждам, че вече имате две активни родителски роли в различни училища.
   Поздрави!

 89. Здравейте, изчезна ми бутонът за преминаване между профилите. Миналата учебна година финкционираше без проблем. Как да си го върна?

  1. Здравейте, след обновяване на данните за новата учебна година и в двете училища, отново ще имате бутон роля.
   Поздрави!

 90. Здравейте, опитавам се да добавя по описания начин по- голямото си дете, което смени училище, но излиза съобшение, че вече е добавена , а нямам бутон „Роля“.

 91. Преди 2-3 дни се обнови дневника за малкия ми син и оттогава изчезна дневника за големия ми син. Не се вижда бутон “Роля”, нито възможност да видя предната година на малкия.

 92. Здравейте ! Благодаря че обединихте профилите ми ,но на екрана не виждам бутон роля. Какво да направя?

  1. Здравейте, виждам, че имате активни роли в различни училища. Вече би трябвало всичко да е наред.
   Поздрави!

 93. Здравейте,
  може би сте обновили системата, но едното ми дете изчезна от платформата. При опит да го добавя отново, ми дава, че вече го имам, но реално го няма. Бутонът „Роля“ също е изчезнал.Моля за съдействие, за да мога да виждам профила и на малкото си дете.

  1. Здравейте, двйствително виждам едно дете в профила Ви. Моя да се свържете с нас на тел. 0999 996 995, за да Ви съдействаме.
   Поздрави!

 94. Здравейте, необходими са ми годишните оценки на детето ми от 7 клас, от старото му училище. Сега той е в 9 клас, в ново, като мога да достъпя само до новото в Школо. Как мога да извадя оценките от старото училище?
  С уважение

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.