Как да променя колоните в таблица? – Shkolo.bg
 

Как да променя колоните в таблица?

1. Отидете на страницата с таблицата, която желаете да промените

Например "Администрация - Потребители".

 

2. Натиснете бутон "Колони"

 

3. Изберете колоните, които желаете да покажете или скриете от екрана

 

4. Ето го резултатът

4 коментара за “Как да променя колоните в таблица?”

 1. Здравейте, статистиката ви продължава да показва грешни резултати. В момента, например, показва невярно среден успех от срочни оценки по всички нанесени такива.

  1. Статистиката е коректна. Разгледайте подробно срочните оценки на вашето дете и ще забележите, че една от оценките е 5.67 (а не 6.00).

 2. Здравейте , статистиката Ви не е вярна.Дори и когато пресметна точно – много е далече от истината.Моля вижте си алгоритмите , дали някой не е точен. Давам пример : при успех точно пресметнат , а не закръглен – Вие давате среден успех 5.46 , а реалния успех е 5.580333!!! Как тогава е корекна вашата статистика? Моля да ми отговорите коректно , коя е причината за това?

  1. Здравейте! Статистиката, която се извежда на заглавния екран е ср.аритметичното от всички вписани оценки. Не е от срочните/годишни оценки, ако това имате предвид.
   Тази информация можете да намерите в Статистики /избирате ученика/ и оттам от падащото меню вместо „всички оценки“, избирате срочна.
   Долу вляво е графата, която посочва успеха. Важно е и също кога сте прегледали подадената статистическа информация – тя се обновява на 24часа, така че е възможно въведена оценка (която е видима),
   да не влизва в изчисленията, ако е била вписана през същия ден. Най-добре пишете на support@shkolo.com, какво точно имате предвид, за кой ученик става въпрос и в кое училище, за да проверим.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.