Как да редактираме един или няколко дни от седмичното разписание

Внимание: Това ръководство е актуално само за класни ръководители и системни администратори. Като класните ръководители могат да правят промени само за настоящ или бъдещ период.
В случай, че класните ръководители не могат да правят промяна в разписанието, това може да се промени от настройките на училището

1. Изберете класа в модул "Дневник"2. Изберете раздел "Разписание" и кликнете върху бутона "Редактирай"3. Изберете седмичното разписание, което искате да редактирате4. Изберете период, за който желаете да редактирате разписанието

За да селектираме периода въвеждаме от дата - до дата5. Кликнете върху "Запази и премини" и продължете с редакцията на седмичното разписание6. Изберете дневен режим и натиснете бутона "Запази и премини"

При нужда може да редактирате дневния режим или да изберете настоящия, като кликнете на "Запази и премини"7. Имате възможност направо да кликнете с мишката върху дните от седмицата, които искате да редактирате.8. Въведете нужните промени и кликнете върху бутона "Запази разписанието"

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.