Новости в платформата ШКОЛО (юни 2017)

Още една седмица отмина в трескава работа - целият екип на ШКОЛО работи усърдно, за да изпълни заявките от родители и учители за нови функционалности.

А ето и бърз преглед на по-мащабните новости от последната седмица. Уважаеми потребители, продължавайте да ни пращате вашите предложения и коментари за нови функционалности на адрес info@shkolo.com

 

1. Обновихме началния екран (за учители и директори)

Началният екран вече включва обща картина на дигиталното състояние на училището - среден успех, брой оценки, отсъствия, ученически отзиви (значки), пратени съобщения, училищни събития.

 

2. Обновихме началния екран (за родители)

Добавени са малко статистики за вашето дете - брой оценки, отсъствия, отзиви и съобщения, пратени до вас от преподавателите или училищното ръководство.

 

3. Учителите вече могат да редактират ДЗИ и НВО оценки

До миналата седмица само училищният администратор имаше права да редактира ДЗИ/НВО резултати. Сега вече и учителите, които са въвели оценките, могат да си ги редактират или изтрият.

 

4. Нови статистики (за директори и учители).

Има един куп нови статистически справки за оценки, успех и отсъствия (с филтри по класове, паралелки, предмети).

 

 Предходни бюлетини:

 

4 коментара за “Новости в платформата ШКОЛО (юни 2017)”

 1. Не успях да открия функционалност, чрез която да променя продължителността на учебния час без да преписвам цялата програма на училището. Тази функционалност ще е необходима в някои от случаите, при които учебната програма се провежда с различна продължителност на часа за конкретно мероприятие или лоши атмосферни условия.

  1. Здравейте, г-жо Димитрова!
   В момента липсва такава функционалност. Може да промените продължителността на часовете за целия срок, но само за даден ден или седмица – не.
   Ще ви запишем в списъка със заявки за нови функционалности.
   Поздрави!

 2. Здравейте! Моля пишете в дневниците предвиждате ли и функционалност за педагогически съветници, които не отбелязват отсъствия, тъй като се намесват при нужда и всеки ден имат различни дейности с обща продължителност ежедневно 6 астрономически часа / работа с ученици/?Тъй като сме педагогически специалисти / за разлика от психолозите, които може да бъдат и без педагогическа правоспособност/, досега в специални дневници / на хартиен носител/ отбелязвахме дейностите си за деня.Сега по какъв начин можем да се приобщим към новата система или за нас отново ще останат старите дневници на хартиен носител?

 3. Здравейте, г-жо Недкова!

  Поддържаме роля „Педагогически съветник“. Педагогическият съветник има достъп до всички класове в училището и може да нанася и редактира санкции – директно в дневника на съответния клас.
  Ако ви липсва някаква функционалност или желаете да разработим специален дневник за вас, моля пратете ни снимки на вашия „специален дневник“ на info@shkolo.com, за да разберем какви реквизити се вписват в него?

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.