Попълване на данни в секция „Компетентности“1. В раздел "Образователен процес" може да въведете информация относно организацията и провеждането на образователния процес по предмети, като за описание използвате готовите шаблони, или въведете ръчно текст.2. В раздел "Преподаване и оценяване" се въвежда информация за използваните методи в работата с ученици.

За допълнителни методи на работа натиснете бутона за добавяне на още методи "Добави".3. Когато всички необходими данни са нанесени правилно, запазете от бутон "Запази", намиращ се в горния десен край на платформата.

4. Данните от портфолиото ще се визуализират, като:

9 коментара за “Попълване на данни в секция „Компетентности“”

 1. Здравейте, при попълване на данните в раздел „Образователен процес“ искам да попълня повече от един предмет на указаното място, но не ми разрешава.

  1. Здравейте, обърнете внимание на синьото плюсче „Добави“, намиращо се след Описание, в дясната половина на екрана. Чрез него моежете да добавите допълнителни предмети.
   Поздрави!

 2. Здравейте! Благодаря за труда Ви!Имам проблем.Опитвам да кача шаблон,но не ми позволява нито качване на шаблон,нито да пиша в полетата.

  1. Здравейте, за да добавите шаблон или да въведете текст е необходимо първо да натисните в полето за въвеждане на текст.
   Ако не успявате да се справите, можете да се свържете с нас на тел. 0999 996 995.
   Поздрави!

 3. Здравейте! Придобитите кредити в раздел „Квслификации“ ли трябва да бъдат включени, или в друг раздел?

  1. Здравейте, да. В Стъпка 2 – „Общи данни“, „Квалификации“, „Академични часове“. С бутона „Добави“ можете да добавяте необходимия Ви брой квалификации.
   Поздрави!

 4. Може ли повече информация какво да опиша в секция „Критерии“?

  1. Здравейте, в секция “ Критерии“ всеки учител трябва да приложи доказателствени материали/аргументи, че отговаря на утвърдените от директора критерии в училището.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.