Попълване на данни в секция „Общи данни“1. В първият раздел "Основни данни" автоматично се присвояват почти всички данни на потребителя от електронният дневник, като може да се променя част от тях.

Важно: Данните за Ел. Поща, Телефон и Училище се вземат от профила на потребителя в електронния дневник и могат да се променят само там.

1.1 Може да въведете текст относно вашата философия на преподаване или да използвате от готовите шаблони чрез натискане на синия бутон в края на полето.

1.2 Възможно е добавянето на допълнителни чужди езици чрез натискане на бутон за добавяне2. В раздел "Дипломи" данните се зареждат автоматично, ако преди това са били въведени в електронният дневник, ако липсват такива, могат да се въведат ръчно, както и да добавите сканирана диплома.

Важно: при липса на университет в падащото поле, се свържете с нас, за да го добавим в списъка3. В раздел "Квалификации", добавете вашите квалификации.

Може да изберете университет или организация издала квалификацията от списъчното поле, вида на квалификацията, специалност, дата и да прикачите файл.

За избор на вида професионална квалификация, докоснете падащото меню и изберете от списъчното поле:4. След като всички данни са попълнени е необходимо да натиснем бутон "Запази"

5. Данните ще се визуализират в портфолиото, като:

14 коментара за “Попълване на данни в секция „Общи данни“”

 1. Сертификати и удостоверения за провидени обучения на различни теми в „Квалификации“ или “
  Лични постижения“

  1. Здравейте, зависи от това дали са били с кредити или не.

 2. Къде се отбелязват обученията с кредити, могат ли удостоверенията да се качат в портфолиото и къде се отбелязват обученията без присъдени кредити, само със сертификат за участие?

  1. Здравейте, всички обучения, които сте преминали, можете да добавите в раздел „Квалификации“.
   Избирате или въвеждате ръчно институцитя, вида квалификация, специалност, академични часове, за кредитираните и с добавяне на файл, можете да прикачите снимка или сканирано копие на сертификатите.
   Поздрави!

 3. Бихте ли премахнали едното „и“ в „Квалификациии“, че малко дразни правописа.

  1. Здравейте, благодарим Ви за коментара!
   Ще бъде коригирано.
   Поздрави!

 4. Не мога да променя името на предходното учебно заведение в „Основни данни“ и да актуализирам сегашния си статус, въпреки че работя по ръководството.

  1. Здравейте, всяко училище индивидуало закупува определен брой портфолиа, където учителите ги създават и остават създадени в конкретното училище. Не е възможно портфолио, закупено и попълнено в едно училище да бъде променено с името на друго училище.
   Поздрави!

 5. Искам да попитам до колко дипломи могат да се качват в портфолиото!
  НА КРЕДИТИТЕ КЪДЕ ИМ Е МЯСТОТО?

  1. Здравейте,
   няма ограничение, може да прикачите неопределен брой дипломи. Кредитите се попълват в раздел Общи данни- Квалификации- Академични часове.
   Поздрави!

 6. Здравейте, не разбирам, защо не мога да направя корекция в раздел квалификации. Една квалификация е записана наполовина. Излиза без кредити, дата и файл. Ако ги добавя, ми дава, че имам грешка в този раздел и не се съхранява. Помислих, че съм достигнала някакъв лимит, но не мога и да изтрия вече въведена квалификация.

  1. Здравейте,
   описаното от Вас е техническа грешка, която вече е отстранена. Извинете ни за неудобството.
   Поздрави!

 7. Здравейте! В секция „Квалификации“ не ми дава ръчно да въведа институции, от които имам кредити. Мога да избирам само от вече съществуващите в базата данни. Какво да направя в този случай?

  1. Здравейте,
   пишете ни на support@shkolo.com като опишете възможно най-точно имената на институциите, които бихте желали да добавим.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.