Попълване на данни в секция „Общи данни“1. В първият раздел "Основни данни" автоматично се присвояват почти всички данни на потребителя от електронният дневник, като може да се променя част от тях.

Важно: Данните за Ел. Поща, Телефон и Училище се вземат от профила на потребителя в електронния дневник и могат да се променят само там.

1.1 Може да въведете текст относно вашата философия на преподаване или да използвате от готовите шаблони чрез натискане на синия бутон в края на полето.

1.2 Възможно е добавянето на допълнителни чужди езици чрез натискане на бутон за добавяне2. В раздел "Дипломи" данните се зареждат автоматично, ако преди това са били въведени в електронният дневник, ако липсват такива, могат да се въведат ръчно, както и да добавите сканирана диплома.

Важно: при липса на университет в падащото поле, се свържете с нас на тел: 0999 996 995, за да го добавим в списъка3. В раздел "Квалификации", добавете вашите квалификации.

Може да изберете университет или организация издала квалификацията от списъчното поле, вида на квалификацията, специалност, дата и да прикачите файл.

За избор на вида професионална квалификация, докоснете падащото меню и изберете от списъчното поле:4. След като всички данни са попълнени е необходимо да натиснем бутон "Запази"

5. Данните ще се визуализират в портфолиото, като:

2 коментара за “Попълване на данни в секция „Общи данни“”

  1. Сертификати и удостоверения за провидени обучения на различни теми в „Квалификации“ или “
    Лични постижения“

    1. Здравейте, зависи от това дали са били с кредити или не.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.