Как да изтрия пратено вече съобщение – Shkolo.bg
 

Как да изтрия пратено вече съобщение

ВНИМАНИЕ: Изтриването на съобщение е необратима операция. След като изтриете съобщение, вече няма да може да го възстановите.

Може да триете единствено съобщения, които ВИЕ сте пратили.

 

1. Изберете дискусията, в която има съобщение за триене

 

2. Натиснете бутон "Х", който се намира до текста на вашето съобщение

 

3. Съобщението е изтрито

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.