Как да видя средния успех от срочни и годишни оценки

1.От модул "Дневник" посочваме ученика

2. Под графата за срочни оценки е изведен средният успех

Имайте предвид, че дори и да не са вписани всички срочни оценки, ще се извежда успехът от вече въведените.
Ако няма въведени никакви срочни оценки, няма да има и среден успех.

3. Под графата за годишни оценки е изведен средният за годината

9 коментара за “Как да видя средния успех от срочни и годишни оценки”

 1. Здравейте,
  Въпросът ми е свързан с общия среден успех, който излиза в началото. Днес забелязах, че там има сериозно разминаване със средния срочен успех и класацията.
  Освен това, класацията също е некоректна, защото имам информация за успеха на класа през последната седмица и това, което се отразява не отговаря на истината.
  Моля, да коригирате данните или просто премахнете класацията, защото доведе до няколко наказания на дъщеря ми. След разговор с класната се оказа, че съм нямала никакво основание за това.

  1. Здравейте, в момента отнема около 10 дни докато се актуализира класацията. Ако не желаете да я виждате, можете да я изключите, следвайки стъпките, показани тук:https://www.shkolo.bg/blog/hide-stats/
   Поздрави!

 2. Здравейте, от вторият срок дъщеря ми е в 41 ОУ. Как мога да видя срочните и оценки от първи срок, когато е била ученичка в 20 ИОУ? През Роля влизам в 20 ОУ, но срочни оценки не виждам. Моля за съдействие.

 3. здравейте,
  не виждам поле с предишни години и нямам възможност да видя старите оценки. какъв е проблема?

 4. Здравейте!
  Защо от вчера, 17 юни 2020 г., не са видни евентуалните срочни оценки (за втори срок става въпрос) и съответно евентуалните годишни оценки, както и средната срочна?
  Поздрави,

 5. Здравейте,
  Забелязах , че има разминаване между общия среден успех нанесен в началото и средноаритметичния годишен успех на децата ми. На какво се дължи това разминаване?
  Благодаря предварително!

  1. Здравейте, на този етап данните, които виждате на първата страница, не са коректни. С оглед на извънредното положение, имаше доста по-приоритетни задачи и модул Статистики остана на заден план. От другата учебна година статистиките ще се обновяват веднъж на 24 часа и ще показват правилните данни.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.