Как да видя средния успех от срочни и годишни оценки

1.От модул "Дневник" посочваме ученика

2. Под графата за срочни оценки е изведен средният успех

Имайте предвид, че дори и да не са вписани всички срочни оценки, ще се извежда успехът от вече въведените.
Ако няма въведени никакви срочни оценки, няма да има и среден успех.

3. Под графата за годишни оценки е изведен средният за годината

15 коментара за “Как да видя средния успех от срочни и годишни оценки”

 1. Здравейте,
  Въпросът ми е свързан с общия среден успех, който излиза в началото. Днес забелязах, че там има сериозно разминаване със средния срочен успех и класацията.
  Освен това, класацията също е некоректна, защото имам информация за успеха на класа през последната седмица и това, което се отразява не отговаря на истината.
  Моля, да коригирате данните или просто премахнете класацията, защото доведе до няколко наказания на дъщеря ми. След разговор с класната се оказа, че съм нямала никакво основание за това.

  1. Здравейте, в момента отнема около 10 дни докато се актуализира класацията. Ако не желаете да я виждате, можете да я изключите, следвайки стъпките, показани тук:https://www.shkolo.bg/blog/hide-stats/
   Поздрави!

  2. Здравейте,
   Забелязах, че има несъответствие в средния годишен успех в началото/ в статистики/ и този, който е нанесен, като успех за приключената учебна година.

   1. Здравейте, модул статистики ще бъде разработен допълнително и подобрен, за да се избегнат подобни разминавания в следващата учебна година.
    Поздрави!

 2. Здравейте, от вторият срок дъщеря ми е в 41 ОУ. Как мога да видя срочните и оценки от първи срок, когато е била ученичка в 20 ИОУ? През Роля влизам в 20 ОУ, но срочни оценки не виждам. Моля за съдействие.

 3. здравейте,
  не виждам поле с предишни години и нямам възможност да видя старите оценки. какъв е проблема?

  1. Здравейте, как да проверя годишната оценка от предходната година? Благодаря!

   1. Здравейте,
    Като смените годината от горния ляв ъгъл.
    Поздрави!

 4. Здравейте!
  Защо от вчера, 17 юни 2020 г., не са видни евентуалните срочни оценки (за втори срок става въпрос) и съответно евентуалните годишни оценки, както и средната срочна?
  Поздрави,

 5. Здравейте,
  Забелязах , че има разминаване между общия среден успех нанесен в началото и средноаритметичния годишен успех на децата ми. На какво се дължи това разминаване?
  Благодаря предварително!

  1. Здравейте, на този етап данните, които виждате на първата страница, не са коректни. С оглед на извънредното положение, имаше доста по-приоритетни задачи и модул Статистики остана на заден план. От другата учебна година статистиките ще се обновяват веднъж на 24 часа и ще показват правилните данни.
   Поздрави!

 6. Здравейте, при мен в графа срочна оценка няма изведен среден успех до момента. Някъде трябва да променя настройка ли за да мога да го виждам?

  1. Здравейте,
   Това е училищна настройка и не зависи от вас. Може да отнесете въпроса към училищната админситрация.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.