Как да изляза от системата? – Shkolo.bg
 

13 коментара за “Как да изляза от системата?”

 1. Имам две деца, за които съм направила регистрация. Няма достъп до пълна информация и за двете, а само за едното. Как да изтрия ( премахна) едното дете и да се регистрирам за него от друг телефон?

 2. Здравейте,имам син за който съм направила регистрация.Предполагам, че същият профил го ползва и съпругът ми.Аз успях да спра получаването на ежедневният бюлетин, но съпругът ми продължава да получава на мейл ежедневния бюлетин. Как да го спрем.

  1. Здравейте! Съпругът ви има свой профил, с въведен имейл на негово име от abv.bg, за който не са регистирани влизания в системата до момента. Нека се логне в Школо и изключи дневния бюлетин, така
   както вие сте го направили за вашия.
   Поздрави!

 3. Здравейте, аз съм ученик и при регистрацията се въведох като родител, без да искам. Какво трябва да направя за да се регистрирам като ученик?

  1. Здравей, Антонио! Вече можеш да се регистрираш наново с роля „ученик“. Използвай въведения от теб номер при първата регистрация.
   Поздрави!

 4. Здравейте! Имам акаунт за основното ми училище, но тази година съм в гимназията и не знам как да сменя училището.

  1. Здравей! Все още не можеш да се регистрираш в новото си училище. Това ще може да се случи след като премине в новата учебна година. Можеш да получиш информация от класния си ръководител, когато това стане.

 5. Здравейте,имам регистрация като родител от 1 година.Сега трябва да си направя като учител от мястото, на което работя и се налага да е със същия имейл,защото ми е служебен.Когато заявих право на достъп,излиза грешка в червено,че вече има такъв регистриран потребител и не мога да се регистрирам като учител.Как да постъпя,че 15.09. е на прага?

  1. Трябва да влезете в стария си профил и от там да пуснете заявка за нова роля. Следвайте тези стъпки, но вместо „Родител“ за роля изберете „Учител“.
   https://www.shkolo.bg/blog/novo-uchilishte/

 6. Как да изтрия профила си заедно с всички имейли и номера към него ????

  1. Пишете ми на [email protected] от същия имейл, с който сте регистриран в системата и ще залича всички данни за вас.

 7. Как да изтрия профила си заедно с всички имейли и номера към него, за да се регистрирам наново със същия номер

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.