Как да изтрия индивидуална оценка?

ВНИМАНИЕ: Може да изтривате единствено оценки, които Вие сте вписвали.

1. Изберете предмета и оценката, която искате да изтриете2. Кликнете върху оценката и изберете бутона "Изтрий"3.1 Потвърдете операцията3.2 Вижте съобщението за успешно извършена операция4.1 Ако във вашето училище е активиран "Стриктен режим" ще се появи този прозорец, в който е необходимо да впишете текст с основание за изтриване на оценката.4.2 Вижте съобщението за успешно изпратена заявка за изтриване на оценката

Оценката ще бъде изтрита от дневника, след като администратор одобри заявката

Вижте още:

10 коментара за “Как да изтрия индивидуална оценка?”

  1. Все още няма възможност за изтриване на оценки през мобилното приложение. До 2 месеца очаквам тази функционалност да е готова.

  1. Здравейте! Следвайте стъпките в тази статия. Ако имате някакви затруднения, потърсете съдействие от някой колега, системния администратор в училището ви или ни се обадете на тел. 0999 996 995, 0999 969 995, за
   да ви съдействаме.

  1. Здравейте, това зависи от настройките на училището. Ако е включен стриктен режим, преподавателите имат 20 мин за корекция. Ако не, могат да коригират по всяко време.
   Поздрави!

 1. Защо няма архив на изтритите оценки,който родителите да могат да проследят!!! Моите уважения ,но това е вратичка за злоупотреба! По всяко време могат да се изтриват оценки и следа няма!!

  1. Здравейте,
   Подобна информация се пази в базата данни на Школо. Може да помолите администратор в училището да ви я предостави.
   Поздрави!

 2. Какъв е срокът за редактиране на оценка?
  Какъв е срокът за премахване на отметката „чернова“ за дадена оценка?

  1. Здравейте,
   След проведения разговор направих тест. Можете да редактирате чернова по всяко време – няма срок. За други редакции, ако е включен стриктен режим, както е във вашето училище, срокът е 20 минути.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.