Регистрация на учител, зам.директор или директор

1.Отваряте сайта на Школо ( www.shkolo.bg )

Избирате "Вход", което ще ви отведе на следващия екран.

2.Избирате "Регистрация"

След това въвеждате телефонен номер и натискате "Напред".

3.Въвеждате 6-цифрения код

Ще го получите на СМС, като след въвеждането му, отново избирате "Напред".

Ако фигурирате в базата данни, ще видите следния екран:

Попълвате нужната информация

Регистрацията ви е готова!

Ако не фигурирате в базата данни, продължете със следващите стъпки!!!

4.Попълвате нужната информация

След това натиснете "Напред".

5.Изберете училище и роля

6.Въведете датата си на раждане

След това натиснете напред.

7.Изчаквате училищния администратор да одобри заявката ви

85 коментара за “Регистрация на учител, зам.директор или директор”

 1. Ако в тази платформа реши да се регистрира дете, но под профила на учител, то ще има ли право да добавя, поправя или разглежда оценки без да бъде в нарушение?

  1. Регистрацията на учители се осъществява след проверка и одобрение от училищната администрация. Не би трябвало те да допуснат ученик да се регистрира като учител. Но дори и това да стане, училищната администрация бързо ще разбере за злоупотребата и предполагам ще накаже ученика.

 2. Здравейте, регистрирах се като учител, но детето ми е в същото училище и не мога да се регистрирам като родител. Как да добавя допълнителната роля?

 3. Здравейте ! Учител съм. Ще работим с ел.дневник на Школо. Започнах да се регистрирам. Оказа се, че някога съм правила регистрация,но не съм запазила никакви данни. Как да постъпя ? Благодаря предварително.

  1. Регистрирайте се наново или звъннете на телефоните за техническа помощ и те ще направят справка.

 4. Здравейте, имам регистрация като родител. Но сега трябва да се регистрирам и като учител. Опитах да създам нова регистрация, но не ми бе дадена възможност да избера роля. Какво да правв

 5. Здравейте, опитвам се да се регистрирам като учител, но се отваря профила ми като родител. Как мога да се регистрирам като учител и как да изтрия профила си като родител, при положение, че и двете ми деца вече завършиха и няма нужда профилът ми като родител да съществува.

 6. Така направих, потребителят не съществува или вече е регистриран.

  1. Звъннете на телефоните за техническа помощ и колегите ще ви помогнат.

   1. Звъним на телефоните за техническа помощ, но никой не отговаря.И моят проблем е, че съм регистрирана като родител , а системата не ме допуска да се регистрирам като учител. Изписва ми Грешка! Посоченият потребител не съществува или е вече регистриран.

 7. Здравейте, опитвам се да се регистрирам но училището не съществува в падащото меню! Как мога да направя първоначална регистрация на училище?

  1. Ако училището липсва в падащото меню, значи това училище не е наш клиент.

 8. При регистрация на профил ми изписва друго име на училище и потребител, макар че съм въвела училището, в което съм учител.Всички други данни са моите. Не излиза поле за редакция.

  1. Отстранили сме несъоветствието. Виждам, че и вие сте се регистрирала вече с друг телефонен номер.

 9. As sam vasrasten u4itel i smiatam 4e kakto vinagi tehnikata bes kontrola na horata ne e ulesnenie sa nikogo nadiavam se da uspeem

 10. Имам регистрация като родител, а сега като учител трябва да се регистрирам , но в друго училище. Как се постъпва?

 11. Защо не откривам училището си, за да направя регистрация?

  1. Ако не откривате училище, значи то не е клиент на Школо.

 12. Здравейте, мога ли едновременно да съм учител и училищен администратор? И ако може как да се регистрирам и за двете?

  1. Здравейте, Аделина!
   Можете да имате колкото е необходимо роли в училището. За целта е необходимо директорът или системният администратор да редактират профила ви и да добавят и роля на сис.админ.
   Тук е описано, стъпка по стъпка, какво е необходимо: https://www.shkolo.bg/blog/dobavi-rolya-potrebitel/
   Поздрави!

 13. Здравейте! Имам проблем с регистрацията на един учител в НУ „Св.Св. Кирил и Методий“ – гр. Бяла, който излиза като вече регистриран в системата родител в друго училище в града – СУ „П. Волов“ – гр. Бяла. Как да направим регистрацията, защото не ни дава достъп за регистрация и се получава съобщение, че вече има такъв човек в другото училище.

  1. Здравейте, когато имате такива случаи е необходимо да въведете само имената и телефонният номер (нищо друго) на потребителя и системата автоматично ще свърже двата профила.
   Поздрави!

 14. Здравейте! При отсъствие на учител как да регистрирам заместник – външен учител.

  1. Здравейте,
   Трябва да отидете в администрация-потребители-добави.
   Поздрави!

 15. как дасе регистриам може ли дами испратите номер и код на моя потребител в gma.cmo

 16. Здравейте, медиатор съм в ПГИМ-Кюстендил, във връзка с онлайн обучението съм натоварена със задачата да подпомагам процеса и по-точно да се свързвам с ученици неучастващи в процеса. И ви питам-като каква мога да се регистрирам в ШКОЛО ?

  1. Здравейте, в платформата няма роля медиатор. Обърнете се към училиното ръководство. Могат да ви добавят като ресурсен учител.
   Поздрави!

  2. И аз съм образователен медиатор в гр.Брезник , имам ли право да се регистрирам

   1. Здравейте, ако от училището ви добавят като потребител, можете да се регистрирате.
    Това зависи от самото училище, а не от нас.
    Поздрави!

 17. Здравейте,
  В училище имаме двама психолози. В падащото меню липсва такава длъжност. Как да ги отбележа?

  1. Здравейте, необходимо е да има задатете роля на ресурсен учител или на педагогически съветник.
   Поздрави!

 18. Добър ден! Трябва да се регистрирам като учител в ОУ“Св. св. Кирил и Методий“, с. Малко градище, но след като направих регистрацията ме изпрати в училището на сина ми НУ „Захари Стоянов“ , гр. Любимец. Сега не мога да се регистрирам като учител.

   1. Не се получава. Пише – „Посоченият потребител не същестува или е вече регистриран.“

 19. Добър ден! Имам проблем с регистрацията. Регистрирах се, направих всичко като е показано, но влезнах в профила на друго училище като родител. Не мога да сменя ролята, защото на мястото на полето до логото Ви има година 2017г. Как да се регистрирам в ОУ“ Св. св. Кирил и Методий“ – с. Малко градище?

  1. Здравейте. Регистрирана съм като родител, сега искам да добавя и регистрация като учител Влязох. . в профила, си по описания от вас начин, но не ми излиза ‘добави роля.’

   1. Здравейте,
    Кликнете на фамилията си в горния десен ъгъл.
    Поздрави!

 20. Не се получава. Пише – „Посоченият потребител не същестува или е вече регистриран.“

 21. Изобщо не мога да си направя регистрация , тъй като получавам съобщение че вече съм регистриран потребител, а това не е така! Учител съм в Частно основно училище Монтесори, град Бургас. Моля за съдействие !

  1. Здравейте,
   Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни. Това става след 1.09, но има и училища,
   които се бавят до Октомври. След като се уверите, че са го направили, минете през стъпките за регистрация отново.
   Поздрави!

 22. Здравейте,
  Моят проблем е, че съм регистрирана като родител , а системата не ме допуска да се регистрирам като учител. Изписва ми Грешка! Посоченият потребител не съществува или е вече регистриран.

  1. Здравейте,
   Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни. Това става след 1.09, но има и училища,
   които се бавят до Октомври. След като се уверите, че са го направили, минете през стъпките отново.

 23. Здравейте, какво означава статус: “ Активен „Непотвърден имейл“ „?

  1. Здравейте,
   Означава че потребителят е регистираан и има достъп до профила си, но не е потвърдил имейла си. Нека провери пощата си за получено от нас съобщение.
   Поздрави!
   Елена

 24. Аз имам профил в школо като родител .Не мога да вляза да си направя нов профил като учител
  Какво трябва да направя.

 25. РУО искат достъп до ВКС. За целта ги вкарвам в Потребители с имена, телефон и мейл и Роля Ресурсен или Педагогически съветник. И после във ВКС – Наблюдатели. Нещо изпускам ли? Не би ли било добре в Роля да има Наблюдател? Благодаря ви!

  1. Здравейте,
   Нищо не изпускате. Ще предам предложението ви към екипа.
   Поздрави!

  1. Здравейте,
   Не съм сигурна че разбирам предложението ви.
   Поздрави!

 26. Защо не добавите да може ученик да вижда какво става зад учителския профил?

  и директор

 27. Здравейте! Искам да си въведа телефонния номер в профила си на учител , но ми дава невалиден телефонен номер. Как мога да го направя?

 28. Здравейте,
  При регистрацията на сина ми,в моя профил от статус УЧИТЕЛ( преподавам в различно от неговото училище) се промени на РОДИТЕЛ,като правих безброй опити да добавя И роля учител( от права на достъп…),но безуспешно.Изписва ми следното съобщение „Грешка! Посоченият потребител не съществува или е вече регистриран“ Преди да направя регистрацията на сина ми ми се появяваше в профила УЧИТЕЛ,след като го регистрирах стана тази промяна,говорих с администратора на училището,не е там проблема, при всички останали колеги нещата са наред.Моля за съдействие.На посочения от Вас телефон е невъзможно да се свържа

 29. Здравейте, излиза ми съобщение, че имейлът ми не е потвърден. Не получавам имейл за потвърждение колкото и пъти да натиска да ми се изпрати отново. От къде идва проблемът?

 30. Здравейте! Аз съм учител в детска градина. Но изборът е само за училища. Как да продължа с регистрацията?

  1. Здравейте, на този етап Школо не предлага подобна услуга за детски градини.
   Поздрави!

 31. Здравейте има профил в платформата като родител, но започнам работа в същото училище на детето ми и като учител. При опит да добавя регистрация и като учител ми дава „Грешка: Посоченият потребител не съществува или е вече регистриран“. Какво да направя?

  1. Здравейте, изчакайте от училищното ръководство да ви въведат като учител. Нека посочат телефонния Ви номер в данните, за да се синхронизира със съществуващия Ви профил.
   Поздрави!

 32. Защо ми излиза статус Активен непотвърден имейл като аз нямам изпратен имейл за потвърждение?

 33. Здравейте. Имам проблем. Като изпратя искане за първи до достъп изписва, че потребителя или вече е регистриран, или не съществува. Допуска ме до началната страница на училището, но като кликнат на „дневник“ изписва „мамата достъп“ Какво да направя?

 34. Здравейте, в статус ми пише активен(непотвърден имейл),но нямам получен имейл за потвърждение!Какво трябва да направя?

  1. Здравейте, проверете спама в мейла си. Ако регистрацията Ви е стара и не откривате съобщението, не се притеснявайте, защото този статус не влия на профила Ви по никакъв начин.
   Поздрави!

 35. Здравейте, излиза ми статус Активен (непотвърден имейл),но в пощата ми нямам имейл за потвърждение, какъв е проблема?

  1. Здравейте, проверете спама в мейла си. Ако регистрацията Ви е стара и не откривате съобщението, не се притеснявайте, защото този статус не влия на профила Ви по никакъв начин.
   Поздрави!

 36. Здравейте, как мога да сменя старата ел. поща в регистрацията ми с актуалната ел. поща в новото ми училище

 37. Здравейте,
  Регистрирана съм като родител. Дъщеря ми вече не е ученичка. Сега системата не ме допуска да се регистрирам като учител. Изписва ми, че посоченият потребител не съществува или е вече регистриран.

  1. Здравейте, виждам, че са Ви съдействали и имате роля „Учител“ в профила си.
   Поздрави!

 38. Здравейте, започнах регистрация и се наложи да прекратя. Сега не мога нито да вляза, нито да се регистрирам отново. Дава ми – Посоченият потребител не същестува или е вече регистриран. Как да процедирам?

 39. Здравейте, не мога да премина роля на учител….пробвам всички стъпки, но няма икона учител.Спешно!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.