Защо виждам данните за старата учебна година

ВНИМАНИЕ: За да видите данни за новата година се очаква администраторът на съответното училище да е качил последният образец с учениците. Ако той все още не е сторил това, тогава ще видите следния надпис:

1. Горе вляво се намира списъкът на годините, до които имате достъп

2. Изберете последната година от списъка

3. Готово! Вече виждате данните от последната година.

139 коментара за “Защо виждам данните за старата учебна година”

 1. Защо не мога да превключа между учебните години дъщеря ми също има регистрация в школо при нея е актуализирано излиза и за новата учебна година а при мен не

  1. Здравейте! Можете да използвате бутона „Заяви достъп“, за да добавите новото училище на дъщеря ви. Тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/
   След това класния ръководител, трябва да одобри направената от вас заявка.
   Поздрави!

 2. Здравейте ,как да активирам профил и на другото ми дете ,което също е ученик в същото училище …вече имам профил на едното дете ..

  1. Здравейте! Добавих и другото ви дете към профила. Поздрави!

   1. Здравейте! Опцията за превключване на учебни години вече е заменена от иконките на дневник и виртуално училище. Има ли все още начин да се превлючва на стара учебна година?

    1. Здравейте, да, има я опцията. Ао някой не вижда предходна година,ако сте администратор, минете през редакция на профила и предходните години ще се визуализират. Можете и да се свържете с нас на телефоните за техническа поддръжка.
     Поздрави!

   2. Здравейте! Как мога да видя оценките от предходни години? Дъщеря ми е в 7ми клас и не виждам нищо от 5 и 6 клас. Никъде няма меню с години.

    1. Здравейте, влезте в профила си от компютър или през уеб на мобилното устройство. В горния ляв ъгъл ще видите година 2020 със стрелка, натиснете и изберете годината, която искате да се зареди.
     Поздрави!

  2. Здравейте,
   Иамам нужда от съдействие! Не мога да сменя класа на сина ми от 2 б на 5б

  1. Здравейте, единственото архивиране, от което имате нужда е, в случай че били изцяло на електронен дневник през миналата учебна година. В този случай трябва да се превключите на учебната 2018/2019г и от „Деловодство – Дневници“ да изтеглите съответните PDF файлове.

 3. Здравейте,Как да добавя ново училище в профила ми или как да изтрия предходните дву училища и да впиша новото училище?

   1. Здравейте искам да попитам как мога да сменя адреса на училището защото преместих дето си в друго училище

  1. Извинете но има проблем при мен не ми дава да да си вляза в профила аз имам такъв но винаги ми изписва че името и паралота са грешни или когато то се опитам да си добавя отново телефонния номер ми изписва че е забранено и не мога да си вляза в профила

 4. Как да превключа между двете си деца. В монета виждам данни от миналата година, но само на едното дете, а те двете бяха в едно училище? Вярно, че не успявам да превключа в новата учебна година, но добавих и второто дете успешно. Регистрацията ми е от сега. Детето до което имам достъп към настоящият момент е студент. Нуждая се от достъп за второто дете.

 5. Здравейте, миналите две години ползвах успешно Щколо/бг, имам профил на родител. Влизам чрез фейсбук. Тази година като вляза не виждам информаицята от миналите години на дъщеря ми, а само основно меню в ляво – начало, извънкласни дейности, администрация, помощ. Не виждам дневник от миналата година, нито от настоящата. Имам и дете първолак в груго училище, но също ползват вашата система – него не знам как до го добавя също, защото профила ми не изглежда асоцииран с никой…Имам само 4 стари писма в пощенската кутия.

 6. Здравейте,
  Виждам период само за отминали години.
  Не мога да получа роля за настоящата 2019-2020 година.
  Профилът ми е заключен. Не мога да го редактирам.
  ???????

  1. Здравейте г-жо Илиева. Виждам че вече всичко е наред.
   Поздрави!

 7. Здравейте, регистрирах се за да мога да гледам оценките на своите племенници. Но как мога да добавя друг ученик който искам да наблюдавам

 8. Не мога да превключа за тази учебна година. Не ми излиза списък с годините.

 9. При опит да регистрирам ученик ми блокирате номера, не става и с други номера. Не връщате смс с шестцифрения код. Телефоните е невъзможно да се свържа с Вас. Спешно е!!!

  1. Здравейте,
   Моля, ако все още имате проблем, изпратете ми данни за училище, клас и ученик на support@shkolo.com
   Поздрави!

 10. Здравейте,
  При превключване на предишни години, не може да се възтанови повече текущата 2020 г и на двете ми деца, съответно едно дете в момента е 6 клас, а другото 2 клас, но се показва 5 клас и 1 клас, без възможност да се превкючи! Показва се грешка! Моля за помощ, телфоните ви не отговарят!

  1. Здравейте,
   Вече не би трябвало да имате проблем.
   Поздрави!

 11. Здравейте!
  Не ми излиза списък с годините, опитвам да направя справка.

 12. Здравейте! Не ми излиза списък с годините. Как мога да го оправя?

 13. Здравейте, може ли и учениците да виждат данните от минали учебни години?
  Поздрави!

 14. Здравейте, как се превключва между предходни учебни години. Родител съм.

  1. Здравейте, в горния ляв ъгъл имате бутон за превключване на учебните години.
   Поздрави!

 15. Здрамейте, аз също не мога да видя оценките от предходните години!

 16. Здравейте, преди имаше бутон в горния ляв ъгъл за превключване на учебните години, но изчезна. Има ли как да се видят данните?

  1. Здравейте, би трябвало вече да виждате бутона.
   Поздрави!

 17. Здравейте, бутонът в горния ляв ъгъл за превключване на годините го няма. Как мога да видя данните от предишните години?

 18. Здравейте! Аз също не мога да видя оценките от предходните години!

 19. Здравейте, имам второ дете, което ще е първи клас, но не мога да направя регистрация, защото ми излиза профила на калта. Трябва да взема нов номер и да регистрирам нова поща за да направя регистрация ли?

  1. Здравейте,
   Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни за предстоящата учебна година. Това се случва след първи Септември, но има и училища, които се бавят до Октомври.Ако класният ръководител ви въведе с телефонния номер, с който сте регистрирана,
   системата отнво ще обвърже профилите. Ако не, ще трябва да заявите достъп.
   Тук е описано как: https://www.shkolo.bg/blog/novo-uchilishte/
   Поздрави!

 20. Имам регистрация и класния ръководител каза,че всичко вече е заредено за тази година, но аз не мога да вляза. Излиза надпис в червено“ няма качени данни за тази година“ на главния екран когато въведа мейл и парола/днес я смених/ и натисна „вход“

  1. Здравейте, ако става въпрос за 7СУ Найден Геров, Варна, все още не са обновили базата си данни.
   Поздрави!

 21. Здравейте! Опитах се да добавя към профила ми другото ми дете като изпратих заявка за права на достъп – в момента е в статус „непотвърдена“. Сутринта госпожата каза, че не може да добави деца, коитоимат по-големи братя и сестри и че ние родителите трябеа да ги добавим, за да ни „види“ тя. Прочетох част от ръководтството за работа, но не видях „добаване на друго дете в същото училище“. Това , което съм направила достатъчно ли ще е за госпожата и въобще има ли отношение към добавянето на второто дете платформата?

 22. Здравейте, детето ми от тази година е в ново училище. Немога да подам заявка към него защото Администратора не е заредил 2020 година. Проблема е че старото училище на дъщеря ми вече не е абонат на Школо. Трябва ли да си направя нов профил или има друг начин да се включа в новото училище.

  1. Здравейте,
   Вие би трябвало да имате достъп до профила си в преходната година, но само през уеб версията. Оттам можете да заявите достъп до новото училище.
   Поздрави!

   1. При опит за заявка ми изписва това съобщение : „Въведените от вас данни не отговарят на ученик в посоченото училище или ученикът вече е регистриран“

 23. Добър вечер,нещо не се справям,Не мога да виждам новата учебна година и съответните данни за вече регистриран ученик и съответно не мога да добавя нов ученик.Помощ.Благодаря.

 24. Здравейте, Не мога да превключа към статистика за минали години към едно от децата ми. Когато превключа годината се озовавам ролята на родител на първото дете. Когато превключа ролята, като родител на второто се превключва и годината.

  1. Здравейте, предавам към колегите да разгледат проблема.
   Поздрави!

 25. Здравейте,
  дъщеря ми е осми клас и е в ново у-ще. Какво трябва да направя, че да излиза новата учебна година 2020/2021 и вече новото у-ще?

 26. Здравейте,
  Не мога да превключа на новата учебна година. При колегите този проблем го няма.

 27. Здравейте, превключих на старата учебна 2019/2020 год. и излизат само срочните и годишни оценки. Как може да се отворят всички текущи оценки по дати и по всички предмети за миналата учебна година /така, както ги виждах в края на м. юни; но всъщност и за първия срок/ ?

  1. Здравейте,
   Кликнете на плюсчето над първи и над втори срок.Така ще се отвори екранът с текущите оценки.
   Поздрави!

 28. И при мен е този проблем с годините, виждам само 2018г., дори няма бутон за смяна. Как се процедира в този случай ?

 29. Здравейте,
  Имам второ дете в същото училище, но не мога да намеря как да го добавя към профила си.

 30. Здравейте! Не мога да превключа на предходни учебни години, не виждам бутона горе в ляво.

  1. Здравейте,
   Имала ли сте профил в предходна година?
   Поздрави!

 31. Здравейте и Честита 2021 година! Моля за съдействие – не виждам оценките на детето ми за миналата година. Какво бих могла да направя?

  1. Здравейте,
   Вече би трябвало да имате достъп.
   Поздрави!

 32. Здравейте, не мога да видя оценките от предишни учебни години. Бихте ли ми помогнали, моля. Благодаря предварително!

 33. Здравейте! Защо не мога да видя успеха за предходни години? Никъде не ми излизат миналите учебни години.

  1. Здравейте, влезте в профила си от компютър или през уеб на мобилното устройство. В горния ляв ъгъл ще видите година 2020 със стрелка, натиснете и изберете годината, която искате да се зареди.
   Поздрави!

    1. Здравейте, ако не сте имали профил в Школо в минали години или училището не е иползвало дигиталния дневник, няма да ви излиза този бутон.
     Поздрави!

 34. Здравейте!
  Аз също не успявам да видя предходните години…
  Дигиталният дневник се използва от няколко години в училището. Влизам като администратор и въпреки това годините не се визуализират в горния ляв ъгъл.

  Предварително благодаря!

  1. Здравейте! Моля, обадетени се в понеделник на тел.0999 996 995, между 9 и 18 часа, за да ви съдействаме.

   Поздрави!

 35. Здравейте, в приложението се изписва съобщение Грешка! Няма качени данни за тази година. Нямам данни за новата учебна година.

  1. Здравейте, това значи, че училището не е качило данните за новата учебна година. Необходимо е да изчакате и да опитате отново.
   Поздрави!

 36. Здравейте, как да видя от кой и-мейл е направена регистрацията на детето ми?

  1. Здравейте, натиснете върху Дневник, изберете детето и повторно натиснете върху името му, за да Ви се заредят основните данни. Там ще видите и въведения e-mail.
   Поздрави!

 37. Здравейте, моля ви за съдействие – в профила ми като родител нямам възможност за избор на новата учебна година, въпреки че дъщеря ми продължава в пети клас в същото училище. В нейния профил като ученик излиза актуална информация. Благодаря ви предварително.

  1. Здравейте, всичко с профила Ви изглежда наред. Ако влизате с мобилно приложение, излезте от профила си с Изход и влезте отново.
   Поздрави!

 38. Здравейте!
  Моля, да погледнете защо не мога да вляза в дневника на училището, за което вече имам активен статус, а в начална страница ми излиза старото училище от миналата година и празна страница! Благодаря!

  1. Здравейте, вече ще виждате данните за училището в тази година.
   Поздрави!

  1. Здравейте, през мобилното приложение няма възможност да се върнете в минала учебна година. Достъпете профила си през браузъра на телефона, върнете се в минала учебна година и генерирайте от справки „Ученическа книжка“.
   Поздрави!

 39. Здравейте, не мога да видя данните за тази година … има за 2019-2020 и 2020-2021 , и там мога да видя всичко ???

 40. Здравейте, имам профил в Школо от тази година, като статусът ми вече е активиран от училището. Проблемът е, че виждам дневника само за 2021 г., а не мога да превключа за новата учебна година 2022-2023. Можете ли да отстраните проблема?

  1. Здравейте, вече ще виждате новата учебна година.
   Поздрави!

    1. Здравейте, виждам, че и при Вас вече нещата са наред.
     Поздрави!

 41. Здравейте! Имам проблем.Не мога да превключа за новата учебна година.А и не мога да вляза в профила на дъщеря ми,тъй като не помня мейла.

  1. Здравейте, виждам, че училището вече е преминало в нова учебна година и ролята Ви в него е активна.
   Поздрави!

 42. Добър ден,не мога да сменя класовете на децата си.Едното от 1 б на 2 б,а другото от 7 на 8 клас,моля за съдействие

  1. Здравейте, с този e-mail адрес е регистриран ученик и виждам, че вие сте добавена като родител. За другото Ви дете е необходимо да изпратите заявка за достъп до новото училище. В този линк към ръководство са описани стъпките: https://www.shkolo.bg/blog/novo-uchilishte/
   Поздрави!

 43. Здравейте, при мен не се визуализира новата учебна година и не мога да вляза в профилите на децата си – само получавам известия на имейл.

  1. Здравейте, виждам, че при Вас вече всичко е наред.
   Поздрави!

 44. Здравейте, аз също не виждам новата учебна година 2022-2023. Нито през приложенито, нито през сайта.

  1. Здравейте, виждам, че и Вие вече сте с активен профил в новата учебна година.
   Поздрави!

 45. Здравейте, в моя профил като родител не мога да видя новата учебна 2022 – 2023 година. В профилите на двете ми деца всичко е видимо. Моля за съдействие! Благодаря!

  1. Здравейте, виждам, че профилът Ви е активен в новата учебна година, с двете деца към него.
   Поздрави!

 46. Здравейте! Синът ми вижда данни за новата учебна година, но аз като родител все още виждам само отминалите години.

  1. Здравейте, виждам вашия родителски профил активен в настоящата учебна година и, че всичко е наред.
   Поздрави!

 47. Здравейте, имам профил в Школо като родител, но и за двете ми деца виждам дневниците за стари години, 2021г. включително, но не виждам този за 2022г., като данните и за двете ми деца не са сменени, а по-голямото е и с нов класен ръководител. Как може да се отстрани проблема?

  1. Здравейте, виждам, че данните в профила Ви са обновени.
   Поздрави!

 48. Здравейте,не мога да превключа за новата учебна година. Ползвам само мобилната версия на Школо!Може ли информация по проблемът ?

  1. Здравейте, вероятно училището не е било преминало в нова учебна година. Вече виждам, че имате активен родителски профил, в настоящата учебна година.
   Поздрави!

 49. Здравейте!
  Продължавам да виждам само старите учебни години, като няма опция да превключа към текущата 2022-2023 г. В същото време получавам без проблем текущите съобщения от новата учебна година, публикувани от класния ръководител.
  Моля за съдействие!

  1. Здравейте, училището не е обновило данните си за новата учебна година и това е причината да виждате старата. Когато училището премине в нова учебна година, данните Ви ще се обновят автоматично.
   Поздрави!

 50. Здравейте!
  Продължавам да виждам данните за миналата учебна година, а 2022-2023 изобщо не съществува като опция за активиране. Бихте ли отстранили проблема?

  1. Здравейте, училището не е актуализирало данните за новата учебна година. Когато това се случи, в профила Ви ще се появи 2022-2023.
   Поздрави!

 51. Здравейте!При регистрацията на ученик под 14 г съм объркала имейла който се въвежда.Има ли начин да бъде изтрит и въведен на ново?

  1. Здравейте, ако учител изпраща домашните до учениците, а вие достъпвате профил на родител, няма как да видите в него изпратеното до ученик. Влезте в профила на ученика. Ако няма регистрация, създайте такава.
   Можете да разгледате ръководствата за регистрация: https://www.shkolo.bg/blog/nov-uchenik/
   или активиране на ученически профил под 14 г.: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-aktiviram-profila-na-uchenik-pod-14-godishna-vuzrast/
   Поздрави!

 52. Здравейте. Дъщеря ми беше в подгтовителен клас в същото училище в което сега е 1-ви клас. Какво трябва да направя за да ми излиза текущата година, защото ми излиза само за ПК. Благодаря.

  1. Здравейте, виждам, че сте създали нов родителски профил за настоящата година. Това не е необходимо да се прави за всяка нова учебна година. Достатъчно е класния да въведе данните Ви с телефонния номер от регистрацията.
   Също забелязах дублиран профил на дъщеря Ви, който обединих и ако е имала затруднения с ползването му, вече няма да има проблеми.
   Поздрави!

 53. Здравейте! Не откривам как да добавя и второто ни дете, за да виждам информацията за него в родителския си профил. Моля,помогнете!

  1. Здравейте, обединих дублирани профили и вече всички данни са налични в единствения Ви профил.
   Поздрави!

 54. Здравейте,
  Колко години назад се пази информацията за учениците? Имам активен профил от 2018, виждам въпросната учебна година в падащото меню, но при опит да я избера, ме връща към настоящата? Въпросния ученик вече е завършил..

  1. Здравейте, няма ограничение на достъп до роля след определен период от време. Опитайте да смените годината през друг браузър, препоръчително Chrome.
   Поздрави!

 55. Алекс Ангелова през учебната 2021-22г.бе в 8г.в ПГ по туризъм Хасково но по средата бе преместена в друго у-ще но от тази година се върна в ПГ по туризъм Хасково проблема е че ел.дневника ми дава старата година и където е годината няма стрелка за навигация.Какво трябва да се направи.Предварително благодаря.

  1. Здравейте, вече ще виждате данните за дъщеря Ви в настоящата година.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.