Защо виждам данните за старата учебна година

ВНИМАНИЕ: За да видите данни за новата година се очаква администраторът на съответното училище да е качил последният образец с учениците. Ако той все още не е сторил това, тогава ще видите следния надпис:

1. Горе вляво се намира списъкът на годините, до които имате достъп

2. Изберете последната година от списъка

3. Готово! Вече виждате данните от последната година.

25 коментара за “Защо виждам данните за старата учебна година”

 1. Защо не мога да превключа между учебните години дъщеря ми също има регистрация в школо при нея е актуализирано излиза и за новата учебна година а при мен не

  1. Здравейте! Можете да използвате бутона „Заяви достъп“, за да добавите новото училище на дъщеря ви. Тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/
   След това класния ръководител, трябва да одобри направената от вас заявка.
   Поздрави!

 2. Здравейте ,как да активирам профил и на другото ми дете ,което също е ученик в същото училище …вече имам профил на едното дете ..

  1. Здравейте! Добавих и другото ви дете към профила. Поздрави!

  1. Здравейте, единственото архивиране, от което имате нужда е, в случай че били изцяло на електронен дневник през миналата учебна година. В този случай трябва да се превключите на учебната 2018/2019г и от „Деловодство – Дневници“ да изтеглите съответните PDF файлове.

 3. Здравейте,Как да добавя ново училище в профила ми или как да изтрия предходните дву училища и да впиша новото училище?

 4. Как да превключа между двете си деца. В монета виждам данни от миналата година, но само на едното дете, а те двете бяха в едно училище? Вярно, че не успявам да превключа в новата учебна година, но добавих и второто дете успешно. Регистрацията ми е от сега. Детето до което имам достъп към настоящият момент е студент. Нуждая се от достъп за второто дете.

 5. Здравейте, миналите две години ползвах успешно Щколо/бг, имам профил на родител. Влизам чрез фейсбук. Тази година като вляза не виждам информаицята от миналите години на дъщеря ми, а само основно меню в ляво – начало, извънкласни дейности, администрация, помощ. Не виждам дневник от миналата година, нито от настоящата. Имам и дете първолак в груго училище, но също ползват вашата система – него не знам как до го добавя също, защото профила ми не изглежда асоцииран с никой…Имам само 4 стари писма в пощенската кутия.

 6. Здравейте,
  Виждам период само за отминали години.
  Не мога да получа роля за настоящата 2019-2020 година.
  Профилът ми е заключен. Не мога да го редактирам.
  ???????

  1. Здравейте г-жо Илиева. Виждам че вече всичко е наред.
   Поздрави!

 7. Здравейте, регистрирах се за да мога да гледам оценките на своите племенници. Но как мога да добавя друг ученик който искам да наблюдавам

 8. Не мога да превключа за тази учебна година. Не ми излиза списък с годините.

 9. При опит да регистрирам ученик ми блокирате номера, не става и с други номера. Не връщате смс с шестцифрения код. Телефоните е невъзможно да се свържа с Вас. Спешно е!!!

  1. Здравейте,
   Моля, ако все още имате проблем, изпратете ми данни за училище, клас и ученик на support@shkolo.com
   Поздрави!

 10. Здравейте,
  При превключване на предишни години, не може да се възтанови повече текущата 2020 г и на двете ми деца, съответно едно дете в момента е 6 клас, а другото 2 клас, но се показва 5 клас и 1 клас, без възможност да се превкючи! Показва се грешка! Моля за помощ, телфоните ви не отговарят!

  1. Здравейте,
   Вече не би трябвало да имате проблем.
   Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.