Защо виждам данните за старата учебна година

ВНИМАНИЕ: За да видите данни за новата година се очаква администраторът на съответното училище да е качил последният образец с учениците. Ако той все още не е сторил това, тогава ще видите следния надпис:

1. Горе вляво се намира списъкът на годините, до които имате достъп

2. Изберете последната година от списъка

3. Готово! Вече виждате данните от последната година.

104 коментара за “Защо виждам данните за старата учебна година”

 1. Защо не мога да превключа между учебните години дъщеря ми също има регистрация в школо при нея е актуализирано излиза и за новата учебна година а при мен не

  1. Здравейте! Можете да използвате бутона „Заяви достъп“, за да добавите новото училище на дъщеря ви. Тук е обяснено как става това: https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/
   След това класния ръководител, трябва да одобри направената от вас заявка.
   Поздрави!

 2. Здравейте ,как да активирам профил и на другото ми дете ,което също е ученик в същото училище …вече имам профил на едното дете ..

  1. Здравейте! Добавих и другото ви дете към профила. Поздрави!

   1. Здравейте! Опцията за превключване на учебни години вече е заменена от иконките на дневник и виртуално училище. Има ли все още начин да се превлючва на стара учебна година?

    1. Здравейте, да, има я опцията. Ао някой не вижда предходна година,ако сте администратор, минете през редакция на профила и предходните години ще се визуализират. Можете и да се свържете с нас на телефоните за техническа поддръжка.
     Поздрави!

   2. Здравейте! Как мога да видя оценките от предходни години? Дъщеря ми е в 7ми клас и не виждам нищо от 5 и 6 клас. Никъде няма меню с години.

    1. Здравейте, влезте в профила си от компютър или през уеб на мобилното устройство. В горния ляв ъгъл ще видите година 2020 със стрелка, натиснете и изберете годината, която искате да се зареди.
     Поздрави!

  2. Здравейте,
   Иамам нужда от съдействие! Не мога да сменя класа на сина ми от 2 б на 5б

  1. Здравейте, единственото архивиране, от което имате нужда е, в случай че били изцяло на електронен дневник през миналата учебна година. В този случай трябва да се превключите на учебната 2018/2019г и от „Деловодство – Дневници“ да изтеглите съответните PDF файлове.

 3. Здравейте,Как да добавя ново училище в профила ми или как да изтрия предходните дву училища и да впиша новото училище?

   1. Здравейте искам да попитам как мога да сменя адреса на училището защото преместих дето си в друго училище

  1. Извинете но има проблем при мен не ми дава да да си вляза в профила аз имам такъв но винаги ми изписва че името и паралота са грешни или когато то се опитам да си добавя отново телефонния номер ми изписва че е забранено и не мога да си вляза в профила

 4. Как да превключа между двете си деца. В монета виждам данни от миналата година, но само на едното дете, а те двете бяха в едно училище? Вярно, че не успявам да превключа в новата учебна година, но добавих и второто дете успешно. Регистрацията ми е от сега. Детето до което имам достъп към настоящият момент е студент. Нуждая се от достъп за второто дете.

 5. Здравейте, миналите две години ползвах успешно Щколо/бг, имам профил на родител. Влизам чрез фейсбук. Тази година като вляза не виждам информаицята от миналите години на дъщеря ми, а само основно меню в ляво – начало, извънкласни дейности, администрация, помощ. Не виждам дневник от миналата година, нито от настоящата. Имам и дете първолак в груго училище, но също ползват вашата система – него не знам как до го добавя също, защото профила ми не изглежда асоцииран с никой…Имам само 4 стари писма в пощенската кутия.

 6. Здравейте,
  Виждам период само за отминали години.
  Не мога да получа роля за настоящата 2019-2020 година.
  Профилът ми е заключен. Не мога да го редактирам.
  ???????

  1. Здравейте г-жо Илиева. Виждам че вече всичко е наред.
   Поздрави!

 7. Здравейте, регистрирах се за да мога да гледам оценките на своите племенници. Но как мога да добавя друг ученик който искам да наблюдавам

 8. Не мога да превключа за тази учебна година. Не ми излиза списък с годините.

 9. При опит да регистрирам ученик ми блокирате номера, не става и с други номера. Не връщате смс с шестцифрения код. Телефоните е невъзможно да се свържа с Вас. Спешно е!!!

  1. Здравейте,
   Моля, ако все още имате проблем, изпратете ми данни за училище, клас и ученик на support@shkolo.com
   Поздрави!

 10. Здравейте,
  При превключване на предишни години, не може да се възтанови повече текущата 2020 г и на двете ми деца, съответно едно дете в момента е 6 клас, а другото 2 клас, но се показва 5 клас и 1 клас, без възможност да се превкючи! Показва се грешка! Моля за помощ, телфоните ви не отговарят!

  1. Здравейте,
   Вече не би трябвало да имате проблем.
   Поздрави!

 11. Здравейте!
  Не ми излиза списък с годините, опитвам да направя справка.

 12. Здравейте! Не ми излиза списък с годините. Как мога да го оправя?

 13. Здравейте, може ли и учениците да виждат данните от минали учебни години?
  Поздрави!

 14. Здравейте, как се превключва между предходни учебни години. Родител съм.

  1. Здравейте, в горния ляв ъгъл имате бутон за превключване на учебните години.
   Поздрави!

 15. Здрамейте, аз също не мога да видя оценките от предходните години!

 16. Здравейте, преди имаше бутон в горния ляв ъгъл за превключване на учебните години, но изчезна. Има ли как да се видят данните?

  1. Здравейте, би трябвало вече да виждате бутона.
   Поздрави!

 17. Здравейте, бутонът в горния ляв ъгъл за превключване на годините го няма. Как мога да видя данните от предишните години?

 18. Здравейте! Аз също не мога да видя оценките от предходните години!

 19. Здравейте, имам второ дете, което ще е първи клас, но не мога да направя регистрация, защото ми излиза профила на калта. Трябва да взема нов номер и да регистрирам нова поща за да направя регистрация ли?

  1. Здравейте,
   Необходимо е да изчакате от училището да качат новата база данни за предстоящата учебна година. Това се случва след първи Септември, но има и училища, които се бавят до Октомври.Ако класният ръководител ви въведе с телефонния номер, с който сте регистрирана,
   системата отнво ще обвърже профилите. Ако не, ще трябва да заявите достъп.
   Тук е описано как: https://www.shkolo.bg/blog/novo-uchilishte/
   Поздрави!

 20. Имам регистрация и класния ръководител каза,че всичко вече е заредено за тази година, но аз не мога да вляза. Излиза надпис в червено“ няма качени данни за тази година“ на главния екран когато въведа мейл и парола/днес я смених/ и натисна „вход“

  1. Здравейте, ако става въпрос за 7СУ Найден Геров, Варна, все още не са обновили базата си данни.
   Поздрави!

 21. Здравейте! Опитах се да добавя към профила ми другото ми дете като изпратих заявка за права на достъп – в момента е в статус „непотвърдена“. Сутринта госпожата каза, че не може да добави деца, коитоимат по-големи братя и сестри и че ние родителите трябеа да ги добавим, за да ни „види“ тя. Прочетох част от ръководтството за работа, но не видях „добаване на друго дете в същото училище“. Това , което съм направила достатъчно ли ще е за госпожата и въобще има ли отношение към добавянето на второто дете платформата?

 22. Здравейте, детето ми от тази година е в ново училище. Немога да подам заявка към него защото Администратора не е заредил 2020 година. Проблема е че старото училище на дъщеря ми вече не е абонат на Школо. Трябва ли да си направя нов профил или има друг начин да се включа в новото училище.

  1. Здравейте,
   Вие би трябвало да имате достъп до профила си в преходната година, но само през уеб версията. Оттам можете да заявите достъп до новото училище.
   Поздрави!

   1. При опит за заявка ми изписва това съобщение : „Въведените от вас данни не отговарят на ученик в посоченото училище или ученикът вече е регистриран“

 23. Добър вечер,нещо не се справям,Не мога да виждам новата учебна година и съответните данни за вече регистриран ученик и съответно не мога да добавя нов ученик.Помощ.Благодаря.

 24. Здравейте, Не мога да превключа към статистика за минали години към едно от децата ми. Когато превключа годината се озовавам ролята на родител на първото дете. Когато превключа ролята, като родител на второто се превключва и годината.

  1. Здравейте, предавам към колегите да разгледат проблема.
   Поздрави!

 25. Здравейте,
  дъщеря ми е осми клас и е в ново у-ще. Какво трябва да направя, че да излиза новата учебна година 2020/2021 и вече новото у-ще?

 26. Здравейте,
  Не мога да превключа на новата учебна година. При колегите този проблем го няма.

 27. Здравейте, превключих на старата учебна 2019/2020 год. и излизат само срочните и годишни оценки. Как може да се отворят всички текущи оценки по дати и по всички предмети за миналата учебна година /така, както ги виждах в края на м. юни; но всъщност и за първия срок/ ?

  1. Здравейте,
   Кликнете на плюсчето над първи и над втори срок.Така ще се отвори екранът с текущите оценки.
   Поздрави!

 28. И при мен е този проблем с годините, виждам само 2018г., дори няма бутон за смяна. Как се процедира в този случай ?

 29. Здравейте,
  Имам второ дете в същото училище, но не мога да намеря как да го добавя към профила си.

 30. Здравейте! Не мога да превключа на предходни учебни години, не виждам бутона горе в ляво.

  1. Здравейте,
   Имала ли сте профил в предходна година?
   Поздрави!

 31. Здравейте и Честита 2021 година! Моля за съдействие – не виждам оценките на детето ми за миналата година. Какво бих могла да направя?

  1. Здравейте,
   Вече би трябвало да имате достъп.
   Поздрави!

 32. Здравейте, не мога да видя оценките от предишни учебни години. Бихте ли ми помогнали, моля. Благодаря предварително!

 33. Здравейте! Защо не мога да видя успеха за предходни години? Никъде не ми излизат миналите учебни години.

  1. Здравейте, влезте в профила си от компютър или през уеб на мобилното устройство. В горния ляв ъгъл ще видите година 2020 със стрелка, натиснете и изберете годината, която искате да се зареди.
   Поздрави!

    1. Здравейте, ако не сте имали профил в Школо в минали години или училището не е иползвало дигиталния дневник, няма да ви излиза този бутон.
     Поздрави!

 34. Здравейте!
  Аз също не успявам да видя предходните години…
  Дигиталният дневник се използва от няколко години в училището. Влизам като администратор и въпреки това годините не се визуализират в горния ляв ъгъл.

  Предварително благодаря!

  1. Здравейте! Моля, обадетени се в понеделник на тел.0999 996 995, между 9 и 18 часа, за да ви съдействаме.

   Поздрави!

 35. Здравейте, в приложението се изписва съобщение Грешка! Няма качени данни за тази година. Нямам данни за новата учебна година.

  1. Здравейте, това значи, че училището не е качило данните за новата учебна година. Необходимо е да изчакате и да опитате отново.
   Поздрави!

 36. Здравейте, как да видя от кой и-мейл е направена регистрацията на детето ми?

  1. Здравейте, натиснете върху Дневник, изберете детето и повторно натиснете върху името му, за да Ви се заредят основните данни. Там ще видите и въведения e-mail.
   Поздрави!

 37. Здравейте, моля ви за съдействие – в профила ми като родител нямам възможност за избор на новата учебна година, въпреки че дъщеря ми продължава в пети клас в същото училище. В нейния профил като ученик излиза актуална информация. Благодаря ви предварително.

  1. Здравейте, всичко с профила Ви изглежда наред. Ако влизате с мобилно приложение, излезте от профила си с Изход и влезте отново.
   Поздрави!

 38. Здравейте!
  Моля, да погледнете защо не мога да вляза в дневника на училището, за което вече имам активен статус, а в начална страница ми излиза старото училище от миналата година и празна страница! Благодаря!

  1. Здравейте, вече ще виждате данните за училището в тази година.
   Поздрави!

  1. Здравейте, през мобилното приложение няма възможност да се върнете в минала учебна година. Достъпете профила си през браузъра на телефона, върнете се в минала учебна година и генерирайте от справки „Ученическа книжка“.
   Поздрави!

 39. Здравейте, не мога да видя данните за тази година … има за 2019-2020 и 2020-2021 , и там мога да видя всичко ???

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.