Как да добавя дневен режим? – Shkolo.bg
 

Как да добавя дневен режим?

ВНИМАНИЕ: тази операция може да изпълнява единствено системният администратор в училището.

1. Изберете "Администрация -> Дневни режими"

 

2. Натиснете бутон "Добави"

 

3.Въведете име на дневния режим

 

4. Изберете дали дневният режим е един и същ през цялата седмица

ВНИМАНИЕ: Ако изберете опция "Различен режим", тогава ще имате възможност да въведете различен режим за всеки ден от седмицата.

 

5. Добавете нужните часове и отбележете кой час кога започва

 

6. Натиснете "Запази"

 

Вижте още:

6 коментара за “Как да добавя дневен режим?”

  1. Вече може да добавяте учебните програми за Срок 2. Но те ще станат видими за учителите и родителите на 07 февруари.

 1. Ние сме иновативно училище. В начален етап имаме различен дневен режим от стандартния. Той комбинира в определена последователност ЗУЧ и възпитателска дейност с различна продължителност на часовете (20 минути). Как да създам такъв дневен режим, че класният ръководител да вижда в падащото меню всички предмети от ЗУЧ, ИУЧ и ВЪЗПИТАТЕЛСКИ часове?

  1. Здравейте!
   Дневния режим не влияе пряко на това, кои предмети да виждате от падащото меню. Важно е да са зададени за изучаване от класа. Системния администратор може да създава дневни режими, които съответстват на нуждите на класа и формата на провеждане на занятия. Можете да потърсете съдействие и на 0999 996 995.

 2. Здравейте, някои класни ръководители в нашето училище създават нови дневни режими, без да са администратори. Как се е получило? След което са ги използвали за създаване на седмичните си програми. Какво да правя?

 3. Здравейте!
  Това се е получило, защото при въвеждането на разписания, класните са променяли въведеният от вас режим, който им е предлагала платформата. Например, изтривали са последните часове (защото примерно са нямали 7 ми час.) и това автоматично е създало нов режим, който се добавя към секция „Дневни режими“. Няма проблем да има други дневни режими, но можете да ги информирате, че не е нужно да правят променят часовете ако са повече. Поздрави!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.